Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
izraleska mlodziez na wycieczkach w Krakowie |
zaczerpnięte z forum onetu:Zwykle załatwiają sie do łóżek i umywalek do żyrandoli zeby nie mozna bylo znalezc gdzie smierdzi. Sikaja na sciany korytarzy hotelowych i graja w nocy w piłkę. Ochrona Izraelska z bronią oraz ostra amunicja nie pozwala na żadna interwencję. I tak w "niepodległej" Polsce rżadzi nam jakieś wojsko z bronia z Izraela. Gratuluje zarówno kaczemu Dobaldowi jak i kaczemu Lechowi. Moga byc dumni!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: izraleska mlodziez na wycieczkach w Krakowie |
jest w tym dużo prawdy, zachowują się poniżej krytyki.Są bardzo głośni i absorbujący.) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
adamosxx możesz dać linka ???? Aż nie mogę w to uwierzyć....
|
|
nie moge znalezc tego teraz ale tu masz art w podobnym tonie: http://krakow.naszemiasto.pl/wydarzenia/906679.html
|
|
Adamosxx, ale mnie teraz zaskoczyłeś.... dobrze, że nigdy ich nie spotkałem w Krakowie... bo tak mnie oni.... zdania nie dokończę, bo jeszcze mnie o antysemityzm oskarżą ;-) Kurcze ktoś powinien ich wziąć za mordę :/ Jak są w obcym Państwie to niech się dostosują to jego prawa i jego mentalności. A jak chcą to niech zapłacą za polską ochronę, lub broń zostawią w depozycie.
|
|
Porozmawiajcie z obsługą Hotelu Polonez w Łomży. Opowiedzą Wam nie gorsze historie , a myślę , że lepsze.
|
|
trzeba im zorganizować obóz :D taki z ogniskiem
|
|
Po przypadkach pobicia wlascicieli nieruchomosci przed ktorymi te autokary smrodzily godzinami, ponoc cos mialo sie zmienic, odbyto jakies rozmowy z odpowiednimi wladzami Izraela. Jak widac nie. Mlodziez jezdzaca na te wycieczki to nie turysci a nakarmieni propaganda mlodzi ludzie ktorym pokazuje sie co bylo ich przodkow i powinno byc ich. Nie izraelici to goje stad takie ich zachowanie, w koncu psoca podludziom. Smutne ale prawdziwe. Tu w okolicach Chicago zaroilo sie rosyjsko mowiacych ludzi jakies 5-7 lat temu. Glosni, nachalni, ubierajacy sie conajmniej dziwnie. Nazwal bym to stylem z nocnego koszmaru o dyskotece z lat '70. A to fala Zydow ktorzy dobrowolnie zrezygnowali z zycia w tych nielegalnych osadach na terenie Palestyny. Rzad zaplacil im po 300000 usd na lebka jako rekompensate i nie potrzebujac wizy wjazdowej do USA, stawili sie tam tlumnie. Widzialem jak zachowuja sie wobec wyraznie innych od siebie ludzi- np. kolorem skory. Potrafia zaparkowac auto pol na pol na czyims zarezerwowanym miejscu i udawac ze nie slysza jak sie do nich mowi. Oczywiscie policja bardzo szybko przywraca im sluch, tym niemniej widac jak sa wychowani.
|
|
ŻYDOWSKIE SCIERWA, WCZORAJ widzialem kilkanascie autokarów w okolicy grzybpowskiej.... no kuurwa az sie zatrzymalem popatrzec, kilku zydowskich skurwensynkow rzucalo kamieniami w swoja, jak mniemam, opiekunke ktora kwitowala wszystko usmiechem... ZYDOWSKIE SCIERWA najwieksze brudasy i smierdziele na swiecie !!!! \ HItler wiedzial co robic z takim scierwem !!!!
|
|
To już się dzieje od ładnych paru lat.To ,że się tak zachowują to znak jakich mamy marnych polityków ,którzy wchodzą w dupę każdemu komu popadnie. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
wiem ze to sie dzieje od kilku lat tylko czemu tvn czy polsat o tym nie mowia propagandzisci zydowscy
|
|
W telewizji też już było.Nie pamiętam dokładnie czy w interwencji czy w uwadze. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
niech odwiedza jedwabne... tam sie zalatwia takie sprawy.
|
|
Chyba zapomnieli jak gaz smakuje... JUDE RAUS! Support Your Local Football Team.
|
|
mam pomysl jak pojedziecie do nich na wycieczke tez srajcie gdzie popadnie.LOL LOL
|
|
U nich to nie takie proste. Odejdziesz od swojej torby lub reklamówki na parę metrów , to gotowi Cię zastrzelić. Na granicy przetrzepią Cię dokumentnie. A przewodnik (urodzony w Polsce) zawsze będzie próbował udowadniać jacy to Polacy głupki w stosunku do ich nacji. Gdyby nie ta Ziemia Święta , pies z kulawą nogą by tam nie pojechał.
|
|
ręce precz od izraela
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |