wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ot dzielna melycja.brawo brawo 82latkowi ręce wykrecac

a do grup czeczenow nawet nie podjerzdzacie. bohaterowie haha

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ot dzielna melycja.brawo brawo 82latkowi ręce wykrecac

taaaa... tylko do staruszkow to kozaki...

82 letni staruszek , brawo kozaki :D

jak zwykle sensacja z niczego.... zacznijmy od tego że to ta cała rada miasta scaliła te działki bezprawnie...... tak jak ten cały radny raptem jest oburzony hehe i ciemny lud to kupi.. a tak na prawdę chce się tylko pokazać......

;)

dodam że nie ważne kto ile ma lat ważne jak się zachowuje.. stawiał opór więc dla mnie nie ma w tym nic dziwnego....

;)

Ja tam sobie myslę, że radny jest w porządku, a staruszek, który nie godził się na bezprawny /choć w świetle prawa/ zabór swojej działki miał rację. Jak wszystkim co chcą wiedzieć - wiadomo, scalenie Zielnonej Dzielnicy odbyło się bezprawnie i wystarczy tylko spojrzeć na listę właścicieli nieruchomości, którzy zainicjowali scalenie, aby wiedzieć w czyje interesy godzi człowiek, który broni tylko swojej ziemi.
Najfajniejsze w tym wszystkim jest to, że paru ludzi zrobiło sobie dobrze, a reszta owieczek do strzyżenia zapłaci za wykonanie dodatkowej ulicy i wszystko to obok majestatu prawa.
Cześć i chwała dla człowieka, który został sponiewierany przez stróżów prawa, bo bronił tylko prawa do swojej ziemi.

To już wiele razy w historii było (obrona swojej ziemi): wóz Drzymały, dzieci Wrześni... ale wtedy była dyktatura caratu, Prusaków ... a teraz to jest czyja?

Zbych

Teraz w Łomży jest dyktatura proletariatu spod Łomży.

Dziadek się rzucał... bo przecież bronił swojego przed bezprawiem i przemocą! Policja wykonywała swoje obowiązki.... a przeciez dawna MILICJA i SB też wykonywali swoje obowiazki wobec władzy więc dlaczego ich sie teraz tak osadza źle? To policja teraz jest dobra, a dawniejsza była be? Ot obłudo ty moja....Cała ta sprawa (niezależnie do zachowania dziadka) śmierdzi na sto kilometrów, wszyscy wiedzą o co tu chodzi faciom z magistratu, wszyscy wiedzą, ze nasza prokuratura nie kiwnęła i nie kiwnie w tej sprawie palcem chyba, ze otrzyma polecenie z magistratu, żeby przedstawić dziadkowi zarzut czynnego oporu... Tak prawo staje się bezprawnym "prawem", a odpowiedzialni za to maja immunitety.

Zbych

Policja zachowała się OK
Ciekawe jak Wy byście się zachowali gdyby ktoś polewał Was gównem, kopał i ubliżał??
NIe byliście na miejscu, więc nie zabierajcie głosu.
A propo dzidka to też chcę w jego wieku biegać jak sprinter i mieć tyle siły żeby kilku policjantów nie mogło mnie wsadzić do "suki". I to ma być ten biedny 82 - latek??
Jeszcze jedno - nie myśleliście o tym, że on zgodził się na to całe scalenie, dostał kasę i działkę , a tera zmienił zdanie, bo mu się tak podoba, a kaska się skończyła.
odnośnie pana (bez)radnego - to chyba zapomniał jak sam podpisywał chwałę o scaleniu i co i teraz mu się odmieniło, jakieś wyrzuty sumienia????

a co będzie "dziad" brykał jak mu mało to jeszcze rok w zawieszeniu dołożymy
- a skąd jest z Łomży?-- to i 2 lata-- mało to i 3 się zada

jesli do dziadka nie docieraly zadne argumenty slowne i sie rzucal to nie widze powodu dla ktorego policja nie mialaby w ten sposob interweniowac... a propo takich dziadkow to sam bylem swiadkiem(ofiara) podobnej sytuacji - kiedy to zatrudniono mnie do zabudowy wiatrolapu na ul. nowogrodzkiej. wpada w pewnym momencie jakis dziadek i nas wyzywa od roznych i siekiera straszy... okazalo sie ze ten dziadek byl wlascicielem domu w ktorym robilismy ta zabudowe - pisze byl bo dom ten przepisal na syna i synowa i nie spodobalo mu sie ze chcieli oni cos w tym domu zrobic... wezwana przez synowa policja nie mogla tego starego pryka uspokoic - jeszcze im sie dostalo od niego :P do policjantow z siekiera startowal,no to go zapakowali na pake i skonczyla sie impreza hahahah czasem tak sie zastanawiam czy ten dziadek po powrocie do domu nie porabal tych mebli siekiera :P

wstydzili by się tak na dziadku trenować, karateki, pałą przez łeb wiadomo kto tak zarabia na chleb

no i tak wmanewrowana bezmyślnie policja zarobi Panie Komendancie dużo punktów w dół w społecznej ocenie pracy.

Lola z podłomżyńskiego pola

hehe wczoraj to się śmiełem... kilka dni wcześniej na 4lomza czytałem o wzmożonych patrolach policji że będzie zielono na ulicach ,faktycznie, jade wczoraj przez rondo siedzą we dwóch na przystanku papieroska palą hehe tak po 21

LOLA ta policja która broni wasze tyłki!dajcie spokój nawet nie wiecie co Ci policjanci i ich rodziny przeżywają! przecież to nie chodziło o policję tylko o inne sprawy!reporter powinien byc z siebie dumny !że był stronniczy to widac wystarczy wejśc na stronę gazety współczesnej tam też jest artykuł ale w innym świetle!polecam

Tak broni nasze tyłki , mam nadzieje ,że mojego nie broni ;D a jakoś na zdjęciach nie widać by coś przeżywali , chyba że wielką radość , patrząc na uśmiech tej policjantki ,jak pokazuje że jest silniejsza od staruszka który ma 82 lata .

jesteś gamoń i tyle!może dziewczyna ma taki wyraz twarzy!ciekawa jestem jak by Twoje zdjęcia tutaj się pokazały to czy byś tak odważnie pisał!??????????????????????robili swoją robotę a Ty ni byłeś tam to nie zabiraj głosu bo robisz to chyba z nudów!

to z nudów ja coś napiszę
zgwałcił bym ją

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org