Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ZIMA |
Znów jak co roku przyszła zima i znowu zaskoczyła naszy drogowców błoto na drogach nie poodśnieżane chodniki. Nic nowego
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ZIMA |
Haha, widzialam jak w tym roku zima zaskoczyla drogowcow w Warszawie;))) Zdecydowanie"nasi" sie lepiej uwineli:)) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Tomku, zima dopiero nadejdzie, a taki snieg to jeszcze nie snieg News
|
|
Ja wiem że to dopieru początek zimy że przyjdą jeszcze większe opady śniegu ale co tu mówić o większym śniegu jak drogowcy nie mogą z tym sobie poradzić
|
|
usmiechnij sie zawsze mozna ulepic bałwana News
|
|
Podarujmy Drogowcom Słońce i Też ABCD i innym Bałwanom tego Forum :) PEJA I NIE ZMIENIA SIE NIC.......
|
|
A mi się wydaje, że przynajmniej w byłym łomżyńskim województwie drogowcy się sprawdzili. To raczej kierowcy nie byli przygotowani na jej przyjście (kolejki w punktach wulkanizacyjnych dopiero po opadach pierwszego śniegu) oraz piesi, którzy chodzą w adidaskach czy pantofelkach zamiast w odpowiednich butach zimowych. To jest zima Panowie i Panie i nie da się zrobić, żeby na ulicach i chodnikach było jak w lecie! Tak więc więcej wymagajmy od siebie, a nie od innych!!! ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...
|
|
no właśnie on ma racje ja chodze juz w traperach i kurtce zimowej i nie nazekam bo w tych butach moge po sniegu chodzic i mi nie przeszkadza czy jest ten snieg na chodniku czy nie a w samochodze juz zmienione opony to sie nie martwie ze wylece za droge jak dobrze sie jedzi i nie szybko to sie dojedzie tam gdzie sie chciało a nie wezmie pełny gaz a puzniej zapanowac nad samochodem nie mógł i w rowie lezy <eeee>
|
|
Bartez - cool -> cyt. "w rowie lezy" :) Peja rulezzzz :) -> cyt: "Bałwani Tego Forum" :) Chłopaki, a gdzie Ptysiek z Bawełny? Pozdro
|
|
no właśnie...co z ptyśkiem? ;-)
|
|
Ptysiek napewno baluje i nie ma czasu na udzielanie głosu w takich ważnych sprawach hehehe :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |