Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
juwenalia |
Czy chcecie by na juwenaliach w czerwcu pojawil sie zespol JORRGUS Ich znane piosenki to miedzy innymi: Do Re Mi, Zimna jak głaz. Jednym słowem wypas w dziedzinie disco-polo
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: juwenalia |
Nie znam i nie chce;/
|
|
Normalka że tak ale będzie ubaw hehe a więcej szczegółów o tej imprezie posiadasz??
|
|
weźcie kogoś konkret z hip hopu zaproście zróbcie coś porządnego w końcu
|
|
Proponuje Cliver ,Akcent ,albo Skaner ; )
|
|
Cliver:) kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
Weźcie Zenka z Akcentu
|
|
September nie znasz to sie nie wypowiadaj. IPN nie wyobrazam sobie juwenalii w rytmach hip-hopu, sory ale nie potrafie. co do zespołow disco-polo: hmm to zalezy od tego ile macie pieniedzy. Akcent wiadomo klasyk w tej dziedzinie, jego koncerty sa rewelacyjne ale (nie)stety ceni sie. Skaner - nowych piosenek 0, nic ciekawego raczej nie bedzie..., nie wiem czy zespol jest aktywny. Cliver - mlodziaki, pare piosenek reszta covery. JORRGUS - faktycznie, piosenki swietne, znana postac (kiedys spiewal w Timie ale sie rozpadli) pod uwage jeszcze mozna wziac EFFECT, Maxx Dance, Spike, Solaris. jesli cos chcialbys wiedziec wiecej pisz do mnie.
|
|
EFFECT jest the best !! Mają spoko nutki i dobrze śpiewają. A o hip-hopie to nie ma mowy. I nie interesuje mnie to co ktoś mówi ja mam swoje zdanie ! DiscoPolo górą hehe
|
|
www.juwenalia.lomza.pl
|
|
Peja ;D
|
|
Kiedy wogóle te juwenalia są ????
|
|
Jaki poziom uczelni, takie juwenalia.
|
|
14-17 maja do zobaczenia w olsztynie :D http://www.kortowiada.pl/
|
|
jesli na juwenaliach maja byc same "gwiazdy" w stylu disco polo, pokroju "bravo" lub festiwalu w Opolu to ja to pierd*e :)
|
|
a co ma bravo do disco polo, kiedyś disco z pola rządziło, a co do hip hopu to juwenalia to ma być muzyka rozrywkowa, a nie biadolenie do melodyjki ja proponuje kolor, o ile ta baba żyje jeszcze albo eleni :D TOP ONE tez chce !! wszystko chce kuzwa
|
|
nic nie ma, wymieniłem 3 różne "style".
|
|
Autor: 161RDC30 (---.xdsl.centertel.pl) Data: 02-04-09 23:22 14-17 maja do zobaczenia w olsztynie :D http://www.kortowiada.pl/ do zobaczyska. wiadomo już może co będzie?
|
|
Apparat,Ellen Allien,Trentemoller,Moderat,Modeselektor,Murcof,Cristian Vogel,Jeff Mills,Juan Atkins,Model 500,Aphex Twin,AGF,V.Delay,Thom Yorke,DJ Hype,High Contrast,The Prodigy itp. Dla tych wykonawców mógłbym zabrać się na te juwenalia ( lecz i tak będą królować pionierzy muzyki "techno" kalwi i remi bądź east clubers )
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |