Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pranie tapicerki samochodowej |
Witam wszystkich! Gdzie w Łomży można wyprać tapicerkę w samochodzie. Które zakłady polecacie,a które omijać "szerokim łukiem". Jakie macie doświadczenia w tym temacie. Dzięki z góry za odpowiedzi. Pozdr.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pranie tapicerki samochodowej |
Ja piorę na sikorskiego myjnia aga i mogę polecić. Omijaj myjnie na wzgs tam potrafią rozwalić autko jak zostawisz do mycia, chłopaki lubią potestować.
|
|
Ja juz nie upiore nigdzie, pralem w 2 myjniach w lomzy ale nie bede pisal w ktorych, teraz robie to sam i o wiele lepiej!
|
|
popieram Krzyśka.
|
|
"ja jak ja"-jesli sa to te same dwie myjnie gdzie i ja bylem to rowniez nie polecam.lepiej samemu-przynajmniej auto bedzie czyste!!!
|
|
witam czy mozecie mi podac w jaki sposob i jakimi srodkami mozna skutecznie wyprac tapicerke z gory dzieki
|
|
hehehe ja kilka dni temu widziałem jak koleś na bezdotykowej na BP wieczorem napieprzał samochód od środka hehehe KOZAK !!!! ;)
|
|
Odświeżę temat, czy ktoś może polecić dobrą firmę, która porządnie wyczyści tapicerkę w aucie?
|
|
AGA Sikorskiego, ew. sam :)
|
|
zajmuje sie polerka lakieru i czyszczeniem oraz praniem srodka aut. jestem z zawodu lakiernikiem wiec znam sie na rzeczy. jesli bylby ktos zainteresowany to zapraszam 502230838
|
|
TY A PODSUFITKĘ BYŚ WYMIENIŁ.ILE TO KOSZTUJE?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |