poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Boguski strzela gole a w Łomży ?

4:0 brawo :)) 2 goole naszego piłkarza ,z naszego miasta może to da coś do myślenia że w ŁKSie zmieni się coś i wyjdzie na prosto i nasi młodzi piłkarze będą mieli wsparcie klubu i nasz kibiców bo kto wie następny strzelec nam wyrośnie ;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Boguski strzela gole a w Łomży ?

Nie jestem aż takim fanem piłki nożnej ale chyba zostanę fanem Boguskiego, bo nie dość że z Łomży to ma chłopak talent, trzeba to przyznać.

Boguski jest najlepszy na boisku i niech tylko ktos sprobuje zaprzeczyć!!!!Zeby tylko go Wisła nie sprzedała do pierwszego lepszego zagranicznego klubu bo rozmieni sie na drobne jak wielu naszych.Życzę mu zeby na stale zagoscił w reprezentacji a dzisiaj ustrzelił co najmniej hat-tricka.

dobrze niech gra , Wisła go sprzeda za grubą kasę a 10% wpłynie na konto ŁKS:D:D:D:D:

zawsze wiedzialem ze wyrosnie na dobrego pilkarza,aby tak dalej.gratulacje robert....

gratulacje oczywiscie dla rafala,a nie dla roberta

7-0;P

8

9-0

10-0

I stało się! Polacy pobili rekord. 8:0 z Luksemburgiem, 9:0 z Norwegią i 10:0 z San Marino.

http://mundial.wp.pl/kat,1019539,title,Boguski-najszybszy-gol-dla-Polski,wid,10999853,wiadomosc.html?

ładnie ;)

O,widzę że nie tylko ja kibicuje w no.Pozdro Tomek...Jutro posmieję się że było 9:0 z Norwegią.

http://www2.90minut.pl/news/88/news881459.html

Rafał jest super. Powiem Wam że w Łomży rośnie kilka piłkarskich talentów na miarę Rafała. Jeżeli w Łomży powstanie system szkolenia młodzieży będziemy mieli więcej powodów do dumy

:/ spuściłem się

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org