Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pierwszy miejsko-wiejski zjazd rowerzystów w Łomży 2009 :-) |
Witamy, jesteśmy lokalną społecznością rowerzystów, którzy pragną rozpropagować w naszym mieście te piękne hobby, sposób spędzania czasu, rekreacji czy też sportu. Dlatego też, chcemy zaprosić wszystkich chętnych, młodych i szalonych, dorosłych i dojrzałych do wspólnego wypadu rowerowego. Wystarczy, że masz rower i chęć miło spędzić czas. Wiek, przygotowanie fizyczne nie mają znaczenia. Ważny jest zapał do jazdy! Przyjedź w sobotę o godzinie 10:30 na Stary Rynek. Zapowiada się piękna pogoda, nie można zmarnować takiej okazji ! Spytasz z pewnością dlaczego rower ? Otóż jazda na rowerze sprzyja zachowaniu zdrowia i dobrej kondycji psychofizycznej. Rower zapobiega chorobom krążenia, cukrzycy oraz poprawia ciśnienie krwi. Jednocześnie pozwala zwiedzić lokalne krajobrazy, to też świetny sposób na spędzanie wolnego czasu oraz zacieśnianie więzi z rodziną i dziećmi. Jeżeli masz jakieś pytania czy sugestię, skontaktuj się z nami poprzez łomżyńskie forum rowerowe: www.rowerzysci.lomza.pl . Chętnie Cię wysłuchamy i odpowiemy na wszelkie pytania. Przyłącz się do nas i spędzaj miły czas jeżdżąc rowerem! Pamietaj - sobota, 10:30 Szerokiej drogi, www.rowerzysci.lomza.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pierwszy miejsko-wiejski zjazd rowerzystów w Łomży 2009 :-) |
rower mi sie zjebal rok temu i nie jezdze to nie naprawiam i cos stuka(pewnie przegób) haha dasz rower to sie przejade
|
|
Stara tradycja tego forum. Nic do powiedzenia, ale ogromna chęć zaistnienia, więc VizeV na wszelki wypadek wali post, niby głos w dyskusji. Popieram akcję. Mam nadzieję, że takimi pomysłami uwolnimy miasto od spalin i korków.
|
|
a moze przydalby sie dzien bez samochodu w Łomży?!
|
|
Witam A czy możesz mi powiedzieć jaką trase przewidujecie do pokonania, bo nie ukrywam, że jestem amatorem, dopiero kilka dni temu wyciągnąłem swój rower, po ok 4 letnie przerwie i narazie pojeździłem sobie tak rekreacyjnie po Łomży, ale może bym się skusił na coś większego:) A w niedziele też się spotykacie? Pozdrawiam arturross
|
|
|
Dokładnie jak wspomniał kolega wyżej, przewidujemy taką trasę. Jednak w zależności od uczestników możemy ją zmodyfikować. Oczywiście tempo itd. odpowiednio dostosujemy, na pewno nikogo nie zostawimy na trasie. Jeśli będą chętne osoby można również spotkać się w niedzielę. "Tradycyjnie" spotkania odbywają się w sobotę, ale bywały weekendy, że były zarówno w sobotę jak i w niedzielę, także to wszystko zależy od uczestników. Dostosowujemy się do Was i zachęcamy wszystkich aby nie wahali się i śmiało przyjeżdżali.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |