Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Akademickie Radio Studenckie - Oficjalnie Przy Mikrofonie |
ARS to AKADEMICKIE RADIO STUDENCKIE czyli nowe radio internetowe (lomzynskie oczywiscie), a Oficjalnie Przy Mikrofonie to nowa audycja w radiu. W 100% poswiecona muzyce rap. Zapraszamy do sluchania w PIATEK 03.04.09 o godzinie 20. W programie audycji mnostwo dobrego rapu i wywiad ze specjlanym gosciem, raperem ze sceny lomzynskiej ADKIEM. Wszystkich chetnych i spragnionych dobrego rapu zapraszamy : www.radioars.yoyo.pl - tutaj PIATEK godzina 20.00 zaczynamy. ARS - Akademickie Radio Studenckie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Akademickie Radio Studenckie - Oficjalnie Przy Mikrofonie |
wykrylo mi wirusa podczas wchodzenia na ta stronke
|
|
to błędny komunikat. U tych osób, które mają Avasta pokazuje się komunikt, że na stronce jest robak. To błędny komunikat, a na stronie nie ma żadnych virusów. ...
|
|
jasne kazdy tak powie a pozniej sie okaze ze mi pol kompa zjadlo
|
|
:] Masz Avasta? Jeśli masz to musisz mi uwierzyć. Nie jest to przecież intuicja. Z resztą, ma to być naprawione. ...
|
|
to nie jest wirus tylko błąd w skrypcie. przypuszczam ze jakaś literówka sie znalazła w kodzie HTML i dlatego wyskakuje Ci komunikat. wiem co mówie bo tez mam avasta. a radyjko fajne. w końcu coś sie dzieje
|
|
polecam polecam :) ...
|
|
ta muzyka "rapowa" wogóle mi nie podchodzi
|
|
czy to radio jeszcze istnieje?? chcialam posluchac o czym tam mówicie ale jest info o virusie i zagrożeniu jakims i wogole nie da sie włączyć.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |