Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Badania sportowe |
U kogo można zrobic badania sportowe takie do klubu?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Badania sportowe |
Teoretycznie w "centrum medycyny sportowej" w Białymstoku.... praktycznie jak lekarz rodzinny Ci "podbije" to na zawodach nikt Ci tego nie będzie mógł podważyć. Czasem był z tym problem w Łomży, więc musisz podzwonić po różnych zakładach medycyny pracy itd. Zastanawia mnie, czy w Łomży jest wogóle lekarz sportowy....
|
|
w przychodni nie chcieli mi zrobić oni moga gora zrobic takie do szkoly a nie do klubu. Podobno jest jakis ale bierze 3 dyszki
|
|
na ulicy Makowej 26 lekarz sportowy jest i trzeba zapłacić 30zł, bo rzadko który lekarz rodzinny podbije Nadzieja umiera ostatnia!!!
|
|
Wiesz. Myślę, że najszybciej w Białymstoku zrobisz, ale też będziesz musiał zapłacić. A w klubie Ci nie zrobią? W którym klubie trenujesz?
|
|
"Ł." masz racje... robiłem u niego badania na AWF, nie wiem, czy on czasem Jakubowski się nazywał... ale nie jestem pewien.....
|
|
Najbliższy lekarz sportowy znajduje się w Kolnie. Ale cennika Ci nie podam, bo byłem tam dość dawno temu ;)
|
|
Dzieki zobacz na tej makowej
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |