poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Warszawa do Ślubu

Witam,
Ma ktoś może namiar na białą Warszawę? Tel do właściciela albo adres stronki. Szukam do Ślubu. Widziałem ją w Łomży kilka razy więc myślę że jest stąd.
Z góry dzięki za info.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Warszawa do Ślubu

akurat nie mam namiarów i nie znam adresu stronku ale mogę Ci polecić Audi A6 za atrakcyjną cenę

adriano

Przestań z tą A6.Za pare lat przejmie na wsiach pałeczkę po Calibrze,Audi 80,Golfie i co masz z tego.Taka Warszawa zawsze będzie klasykiem i za 15 lat oglądając dvd z wesela będzie fajnie się prezentować i wyróżniać. Ceny wynajmu Warszawy dorównują cenom wynajmu starego Rolls Royce'a .

zaraz właściciele golfów 3 będą wozić do ślubu hehe

Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.

Dajcie spokoj z tymi audicami, bmkami,mercedesami i innymi, slub to wyjatkowa chwila i warto pojechac raz w zyciu czyms innym, ja sama wychodze za maz w sierpniu i szukam zabytkowego auta, jutro jade do ostroleki na targi slubne i moze tam cos znajde

a ja posiadam w chodowli dwa OSŁY moze na nich zechciał bys pojechac do tego slubu ????????

>jesli niewiesz o co chodzi zawsze chodzi o kase

Może to nie warszawa.... hehe ale zabytek w 100%

www.samochodynawesele.tnb.pl

...czesuaw...

Na sikorskiego myjnia aga mają jakiegoś fajnego klasyka do ślubu, sprawdz to.

ile kosztuje zawiezienie do slubu tym cadilaciem?

czesuaw super ten wozik ale mi zależy na krajowej produkcji ;) ...taka historia Polskiej motoryzacji ;) Znalazłem już na slub.lomza i wstępnie mam sprawę zaklepaną. POZDR

Bogusia144 zajrzyj na www.samochodynawesele.tnb.pl tam są numery kontaktowe pod ktorymi dowies sie wszystkiego... Pozdrawiam :)

...czesuaw...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org