Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wynik ŁKS-u |
kto zna wynik meczu?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wynik ŁKS-u |
5:0 przegrał Bubero
|
|
Nie ważny wynik. Ale Panu Brzezińskiemu robimy papaaaaaaaaaaa
|
|
kurcze mimo wszystko tracić 13 bramek w 3 meczach bilans 0:13
|
|
panu preziu raczej won
|
|
No cóż Ch** z wynikami. To tak na początek. Niestety ŁKSu nie stać narazie nawet na III ligę ale musimy pamiętać że w składzie grają młodzi chłopcy wielu nie skończyło jeszcze 18 lat więc proszę tutaj o niewypisywanie dołujących komentarzy bo wiadomo jak to to młodzi zawsze chcieliby wygrywać. Rzeczywistość jest inna brak zaplecza... zresztą co tu wymieniać brak wszystkiego a przede wszystkim kasy. Przeczekamy trudne lata i jakoś się ułoży. Ten klub ma już ponad 80 lat i runąć nie może bo to tak jakby wyburzyć Katedrę czy Wierzę ciśnień. ŁKS był i będzie zawsze w naszych sercach w sercach kibiców. Pisząc to już mi się śmiać chce bo zapewne ujrzę zaraz Tych którzy z otwartą gębą biegną na 4lomza żeby nawymyślać sobie na klub:) Proszę Was bardzo mamy Was w du*ie. PS. <b>WSZYSCY NA WIGRY!!!</b> Support Your Local Football Team.
|
|
Był będzie Jest Łomżyński ŁKS !!!! Wszyscy na Wigry ! ...Łomżyński Klub Sportowy...
|
|
do SD - lepiej tracić dużo goli w tej rundzie niż w ogóle rozwiązać klub i potem zaczynać od B klasy...Od nowego sezonu w 3 lidze będzie łatwiej tym chłopakom grać i klub będzie miał mniejsze koszty- bliższe wyjazdy. Bez sponsorów nie da się prowadzić klubu na tym poziomie...Nie mowa o zaangażowaniu miasta...
|
|
Czas na mobilizacje !!! trzeba jakos podziekowac wladzom miasta za to ze DBAJA o nasz kochany KLUB !!!!!!!!!!!!!! mario
|
|
Zgadza się. Ale lepiej się rymuje Był Będzie Jest Łomża ŁKS !!!! A co do Brzezińskiego to wybory wszystko zweryfikują. Boję się tylko , że po rundzie wiosennej będzie robił wszystko aby rozwiązać klub i od B klasy ruszyć i potem w chwale mówić jaki to z nego dobrodziej bo sam da kasę i jeszcze ten zdradziecki srowar namówi.
|
|
Żądam zwrotu pieniędzy za bilet! Zapłaciłem za bilet na mecz z Concordią Piotrków Trybunalski, a spiker mówi, że to Concordia Knurów!- się popisał!
|
|
lomza 23 i co poskarżysz się Mamusi ??
|
|
D****Z18 proszę ,nie mów ,że ŁKS to jak katedra bo 500 lat a niecałe 90 to jest różnica .Wieża(przez ż a nie rz) ciśnień ma ok. 60 lat i oprócz tego że jest dosyć wysoka to żadna wizytówka.Wiesz, przeczytałem 2 książki o ŁKS-ie i prawdą jest ,że to klub bez sukcesów w piłce nożnej(inne dyscypliny owszem).Bądź obiektywny choć trochę.Warmia Grajewo ma większe tradycje chociażby. Rzygać mi się chce ,że winę za sytuację w klubie zwalacie na prezydenta ( nieudacznik ogólnie ale w tym przypadku ok). Jest coś takiego jak rada miejska pamiętaj o tym. W osobach które chciały się na ŁKS-ie wypromować przed wyborami to winowajców już nie widzicie. Potem wszystkie cwaniaczki opuścili tonący okręt " bo prezydent nie pomaga".Sprawdź w słowniku termin 'niegospodarność' . Skoro kochacie tak bardzo klub to możecie założyć jakieś konto i wpłacać każdy co miesiąc 50zł .Niewielka suma a pomnożyć ją przez 1000 osób daje 50 000zł .Taka kwota znacznie pomaga klubowi.Zamiast po 2zł wchodzić i kupować konfetti czy jakieś zjebane flagi możecie kupić normalnie bilet dla dorosłych.Dobry doping wystarczy.Są tacy wśród was co przez płot od Narwi włażą a potem jadą na prezydenta bo nie daje na klub. Teraz jedziecie na Browar bo nie dają. Sprawdź w internecie na czym polega sponsoring bo to nie Caritas jak wam się wydaje.Zamiast na pensje dla pracowników na ŁKS wam dadzą? Jaka to reklama dla Browaru jak ŁKS po 6-0 przegrywa? Znasz sytuację finansową Browaru ?
|
|
Ch** z wynikami, ŁKS jesteśmy z wami!! ;)
|
|
buahah jeszcze jak ich mobilizują : Ch** z wynikami, ŁKS jesteśmy z wami!! ;)
|
|
anonimowiec nie wypowiadaj sie w sprawach o których nie masz pojęcia, jakie 2 zł za bilety ? takie coś to było kilka lat temu, teraz najlepiej zwalić wine na kibiców, kibice są od dopingowania, robienia opraw, wspierania druzyny na wyjazdach,tworzeniu atmosfery która ma przyciągac ludzi na stadion a od utrzymywania klubu są sponsorzy i miasto, winni są wyłącznie byli działacze i pseudoprezydent miasta, ktorzy zniszczyli ŁKS swoimi durnymi decyzjami, koniec tej głupiej rozkminy i dajcie już spokój, brawo dla chłopaków za walke i ambicje NAJWIERNIEJSI FANATYCY ŁKS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Od tego trzeba zacząć,żeby prezydenta wyje..ć bo on nic nie robi. Np.ŁKS i wiele wiele innych rzeczy przez które miasto cierpi. On się poprostu nie nadaje na prezydenta,czekam do wyborów i zmieniamy go! Łomzy potrzebny jest zaufany,myślący przyszłościowo i pomysłowy prezydent! Pomysłowo.
|
|
Sebo19 - a Ty chyba wykożystałeś sytuację i siadłeś na neta, jak mama do łazienki poszła, co? anonimowiec - dla niektórych ŁKS jest czymś więcej jak katedra stąd takie porównanie,a co do porażek po 6-0, to gramy juniorami w lidze, gdzie gra się seniorami. Sprawdź w internecie co to junior piłkarski i gdzie jest jego miejsce, a że sytuacja finansowa w klubie jest jaka jest, to i wyniki są jakie są. I jeszcze jedno, za pare lat, a potem za parenaście, w książkach będzie wspomniane, że w latach 2008-2009, gdy miasto było nieprzychylne klubowi i wraz ze sponsorem głównym chcieli likwidacji klubu i zaczęciu wszystkiego od zera, grupa juniorów Łomżyńskiego Klubu Sportowego z kuratorem tego klubu na czele, nie pozwoliła na rozwiąznie klubu, tylko zapisywała kolejne karty w historii ŁKSu i wracając do 500set letniej historii katedry Łomżyńskiej, W TAKI WŁAŚNIE SPOSÓB PISZE SIĘ HISTORIĘ! Na razie jest to 80lat, ale jak byśmy to rozwiązali, to na 80 latach by się skończyło!
|
|
On już nie ma szans , już nie chodzi tu tylko o ŁKS ,ale o los naszej Łomży . On odejdzie w niesławie z piętnem najgorszego prezydenta , to tyczy się też radnych ,bo po co oni są w tej radzie skoro i tak nic nie mogą ??? za darmo te diety biorą ?
|
|
własnie za co? o.O Pomysłowo.
|
|
Ok. Czy wśród Was,kibiców niema ludzi inteligentnych którzy mogliby być w zarządzie i działać aktywnie a nie jechać prezydenta i browar ? Równie dobrze możecie jechać po OSM Piątnica i Piekarni Kraska bo też mogli by pieniądze dawać.Przydało by się też zjebać oczyszczalnie ścieków bo smród odstrasza kibiców. Pogoń Szczecin ,GKS Katowice też upadały. I raczej nikt tam do stoczni czy kopalni nie miał pretensji. Żeby ktoś chciał hajs wyłożyć musi widzieć ,że w klubie jest porządek i przyjazna atmosfera .Miasto ma ustalony budżet i wydatki i jakbyście nie wiedzieli. To nie jest tak ,że kibice chcą na ŁKS to oni ze skarbca wyjmują pieniądze i dają.Tak to mama co niektórym 'chuliganom' na bilety daje. Za rok dwa będzie stadion gotowy ,małolaci się ograją i będzie lepiej. Raz na wozie raz pod wozem - takie życie.
|
|
anonimowiec- no rozwalasz mnie! Sam sobie przeczysz! Najpierw wyśmiewasz się z wyników ŁKSu i piszesz że jak to reklama dla browaru jak przegrywają 6-0, po czym piszesz za chwilę, że raz na wozie raz pod wozem i chłopaki się ograją i za 2 lata będzie lepiej! Człowieku, weź się ogarnij i wybierz własną drogę, bo albo jesteś anty do ŁKSu, albo patrzysz obiektywnie tak jak robię to np ja. Dokładnie wiem, że są lepsze i gorsze chwile i teraz przeżywamy te gorsze, a Ty raz tak raz srak! Ja wiem że to minie,a Ty wyśmiewasz się z wyników młodych chłopaków, w dodatku swoich że tak powiem ziomów, bo to sami Łomżyniacy są, a nie jakaś zbieranina z całej Polski! Co do zasiadania w zarządzie, to tam powinni być ludzie którzy mają jakieś powarzanie wśród społeczności, znane nazwiska, biznesmeni itd. a nie "zwykły" kibic, który jak to ktoś wyżej napisał, jest od opraw meczowych i robienia atmosfery na stadionie, bo takiemu nikt kasy nie da! Chyba to logiczne? - dla mnie tak! Co do psioczenia na sponsorów, to ani na Kraskę ani na Piątnicę nie ma powodów do nażekań, bo oni nigdy nie dawali i nic się w tym temacie nie zmieniło, a co do browaru, to jak były wyniki, dużo wiary na stadionie to Oni zawsze murem za ŁKS- mam nawet taką smycz z takim hasłem, a jak wyniki się posypały, jak to w sporcie bywa, to i mur się przewrócił! Co do Pogoni i Gieksy, to w Twojej wypowiedzi słowa "raczej nikt tam do stoczni czy kopalni nie miał pretensji", pokazują jak siedzisz w temacie, skoro używasz słowa "raczej". ps. Pogoń i Gieksa były zdegradowane za korupcję, a nie przez brak zainteresowania ze strony miasta, chyba że piszesz o pra starych czasach, o których zbytnio nic nie wiem? Tu przyznam, możesz mnie nieco podszkolić, jak masz oczywiście jakąś wiedzę na ten temat, podpartą faktami, a nie słowem "raczej". Pozdrawiam.
|
|
I jeszcze jedno. Tym razem do piłkarzy.Trener ze mnie żaden, mniej więcej taki, jak 40mln polaków w tym kraju, ale patrząc na Wasze wyniki, oglądając Wasze mecze, to mam wrażenie,że boicie się zaatakować bramkę przeciwnika. Najgorsze jest to, że Macie świadomość spadku, że będą dwucyfrówy i do tego usilnie dążycie,bo większość kibiców,tych kumatych,wie i mówi otwarcie, że szans nie mamy i jest to prawdą, bo niedawno graliście z ludźmi tylko w swoim wieku aż raptem zaczęła się inna historia. Do czego zmierzam? - Tak czy siak spadniemy, prawdopodobnie przegramy każdy mecz, czy to jedną bramką, czy dziesięcioma - to nieważne, bo i tak przegramy, ważne jest to, żebyście trochę pograli do przodu, bo nie ma czego bronić. Starać się atakować, trochę otwartej piłki, ale stwarzać sobie sytuacje podbramkowe,a to zaowocuje w następnym sezonie. Dla Was te mecze są sparingami, które mają przynieść efekty na przyszłość. My kibice jesteśmy już pogodzeni ze spadkiem i to nieważne w jakim stylu każdy mecz. 1-2, 0-5, 0-11, - to nieważne, ważne żebyście się ograli i uwieżyli w siebie i żeby za pół roku piłka w Łomży była na przyzwoitym poziomie. A znając życie, jak teraz Wszyscy są za Wami, to w 3 lidze będzie odwrotnie, także grajcie do przodu, nabierajcie doświadczenia w polu karnym przeciwnika, bo nie ma czego bronić a Łomża zasługuje conajmniej na 1 ligę i trzeba tam jak najszybciej wrócić!
|
|
Pewnie Zajkowski by się nadał. Najwięcej długów narobił w klubie, więc nie jako nowy prezio spłaci. A anonimowiec ma dużo racji.
|
|
Pewnie ,że mam racje ale do nich nie dotrze winny jest prezydent bo kasy publicznej nie dał. Dał parę razy i końca nie widać.Miasto Łomża to nie sam ŁKS ,w szkołach tynk na łeb spada uczniom,drogi dziurawe jak ser itp itd . Powiedzcie kto normalny w 3 lidze jeździ na zgrupowania na Cypr ? Skutki takiej rozrzutności są odczuwane do dziś. Pokaż mi gdzie się naśmiewałem z wyników.To przykre raczej dostać od Mlekovity 6-0.Jakbym był anty to bym miał to w dupie i nic nie pisał raczej. Co do zarządu : to może Marylę Rodowicz weźcie bo znane nazwisko i poważane.W zarządzie mają być ludzie inteligentni ,obrotni i z dobrymi chęciami. Za decyzje tych ''biznesmenów,poważanych i znanych" jest taka a nie inna sytuacja w klubie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |