Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sprzedaż na allegro. |
Chcialbym sprzedać kilka rzeczy na allegro .Wie ktoś w jaki sposób pieniądze są pobierane?Np jesli sprzedaje cos i allegro naliczylo mi 15 zł za wystawienie to jak mam im to przekazać?:) ![]()
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sprzedaż na allegro. |
Moje allegro ---->Rachunki-------> Wpłać i tam masz wszystko , nr. konta dane do wpłaty . Możesz zrobić przelew z internetu ,albo wydrukować gotowy formularz i zapłacić na poczcie
|
|
Opłaty za wystawianie i sprzedaż > Jak często będzie trzeba dokonywać opłat? Jakie formy płatności proponujecie? Regulować rachunek powinieneś: raz w miesiącu, jeśli Twoje zobowiązania wobec Allegro będą równe lub większe od 10 zł; jeśli otrzymujesz faktury od Allegro, raz w miesiącu bez względu na wysokość naliczonych opłat. O konieczności uregulowania swoich należności zostaniesz poinformowany e-mailem od Allegro. Stan swojego konta możesz zawsze sprawdzić w zakładce Moje Allegro > Rachunki > Pokaż rachunek. Rachunki wobec Allegro można regulować: przelewem bankowym, przekazem pocztowym, poprzez szybkie płatności online, kartą kredytową. Jeżeli chcesz dokonać wpłaty, przejdź do strony Moje Allegro > Rachunki > Wpłać. Opłaty za wystawianie i sprzedaż > Jak często będzie trzeba dokonywać opłat? Jakie formy płatności proponujecie? Regulować rachunek powinieneś: raz w miesiącu, jeśli Twoje zobowiązania wobec Allegro będą równe lub większe od 10 zł; jeśli otrzymujesz faktury od Allegro, raz w miesiącu bez względu na wysokość naliczonych opłat. O konieczności uregulowania swoich należności zostaniesz poinformowany e-mailem od Allegro. Stan swojego konta możesz zawsze sprawdzić w zakładce Moje Allegro > Rachunki > Pokaż rachunek. Rachunki wobec Allegro można regulować: przelewem bankowym, przekazem pocztowym, poprzez szybkie płatności online, kartą kredytową. Jeżeli chcesz dokonać wpłaty, przejdź do strony Moje Allegro > Rachunki > Wpłać. Wejdz na Allegro w dzial „POMOC” tam masz wszystko dokladnie objaśnione co i jak. Zycze udanych transakcji.
|
|
Dzieki ;) ![]()
|
|
A jeszcze pytanko..jeżeli nie posiadam konta w banku to niemoge sprzedawac na allegro ? ![]()
|
|
hmm a jezeli nie zaplacisz im za to ? to co sie stanie?? VizeV sprzedac zawsze cos mozesz, ale gdzie ta osoba ktora wygra aukcje przeleje kase? heh
|
|
vizzev a jak bedziesz wyslal produkt? jesli bedziesz sprzedawal za darmo to tak, bo gdzie ci ludzie przeleja pieniadze? eXez zablokuja ci konto, i odblokuja az zaplacisz
|
|
Ludzie mogą pieniądze wysłać na adres przekazem na poczcie ,albo może wysyłać przesyłki pobraniowe i listonosz mu kase do domu przyniesie .
|
|
aha
|
|
JAK POBRANIEM PRZYNIESIE DO CHAŁUPY?NO TO LUX :D ![]()
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |