wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sprzedaż na allegro.

Chcialbym sprzedać kilka rzeczy na allegro .Wie ktoś w jaki sposób pieniądze są pobierane?Np jesli sprzedaje cos i allegro naliczylo mi 15 zł za wystawienie to jak mam im to przekazać?:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sprzedaż na allegro.

Moje allegro ---->Rachunki-------> Wpłać i tam masz wszystko , nr. konta dane do wpłaty . Możesz zrobić przelew z internetu ,albo wydrukować gotowy formularz i zapłacić na poczcie

Opłaty za wystawianie i sprzedaż >

Jak często będzie trzeba dokonywać opłat? Jakie formy płatności proponujecie?

Regulować rachunek powinieneś:
raz w miesiącu, jeśli Twoje zobowiązania wobec Allegro będą równe lub większe od 10 zł;
jeśli otrzymujesz faktury od Allegro, raz w miesiącu bez względu na wysokość naliczonych opłat.

O konieczności uregulowania swoich należności zostaniesz poinformowany e-mailem od Allegro. Stan swojego konta możesz zawsze sprawdzić w zakładce Moje Allegro > Rachunki > Pokaż rachunek.

Rachunki wobec Allegro można regulować:
przelewem bankowym,
przekazem pocztowym,
poprzez szybkie płatności online,
kartą kredytową.

Jeżeli chcesz dokonać wpłaty, przejdź do strony Moje Allegro > Rachunki > Wpłać.
Opłaty za wystawianie i sprzedaż >

Jak często będzie trzeba dokonywać opłat? Jakie formy płatności proponujecie?

Regulować rachunek powinieneś:
raz w miesiącu, jeśli Twoje zobowiązania wobec Allegro będą równe lub większe od 10 zł;
jeśli otrzymujesz faktury od Allegro, raz w miesiącu bez względu na wysokość naliczonych opłat.

O konieczności uregulowania swoich należności zostaniesz poinformowany e-mailem od Allegro. Stan swojego konta możesz zawsze sprawdzić w zakładce Moje Allegro > Rachunki > Pokaż rachunek.

Rachunki wobec Allegro można regulować:
przelewem bankowym,
przekazem pocztowym,
poprzez szybkie płatności online,
kartą kredytową.

Jeżeli chcesz dokonać wpłaty, przejdź do strony Moje Allegro > Rachunki > Wpłać.

Wejdz na Allegro w dzial „POMOC” tam masz wszystko dokladnie objaśnione co i jak. Zycze udanych transakcji.

Dzieki ;)

A jeszcze pytanko..jeżeli nie posiadam konta w banku to niemoge sprzedawac na allegro ?

hmm a jezeli nie zaplacisz im za to ? to co sie stanie??
VizeV sprzedac zawsze cos mozesz, ale gdzie ta osoba ktora wygra aukcje przeleje kase? heh

vizzev a jak bedziesz wyslal produkt? jesli bedziesz sprzedawal za darmo to tak, bo gdzie ci ludzie przeleja pieniadze?

eXez zablokuja ci konto, i odblokuja az zaplacisz

Ludzie mogą pieniądze wysłać na adres przekazem na poczcie ,albo może wysyłać przesyłki pobraniowe i listonosz mu kase do domu przyniesie .

aha

JAK POBRANIEM PRZYNIESIE DO CHAŁUPY?NO TO LUX :D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org