Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
które przeczkole wybrac ??? |
Witam wszystkich i mam pytanie które przeczkole pod względem edukacyjnym i rozwojowym dla dziecka jest lepsze, a mianowici chodzi mi o grupe sześciolatków w przeczkolu nr. 14 i nr. 15 ? Prosze o opinie .. z góry dziekuje.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: które przeczkole wybrac ??? |
|
własnie ty tego "przeczkola" dla siebie szukasz chcesz . ? ps. jak juz cos to przedszkole . cS ;d
|
|
Re: które przedszkole wybrac ??? |
jak zwał tak zwał ważne że wiadomo o co chodzi ...
|
|
Obawiam się, że w Łomży (czyt. cała Polska) raczej nikłe są szanse na znalezienie PRZECZKOLA... :) ........
|
|
|
Najechaliście na autorkę tematu, a ona tylko chce się dokształcić xD
|
|
Jacy wy wszyscy dowciapni ojej!!!!!!!!
|
|
raczej od razu do 1 klasy, przy pomocy w odrabianu lekcji mamuśka też się trochę poduczy
|
|
i bardzo dobrze ze chcesz zaczac od samego poczatku :) postawa godna nasladowania!! polowa uzytkownikow tego forum powinna wziac przyklad!!
|
|
ja sie pytam które przedszkole jest lepsze w nauczaniu i podejsciu do dzieci ? a nie oto jaki procent użytkowników tego forum powinien isc sie edukowac wiec jak niemacie zdania na temat tych przedszkoli czyli 14 i 15 to dajcie sobie spokój z głupimi docinkami
|
|
ja sie pytam które przedszkole jest lepsze w nauczaniu i podejsciu do dzieci ? a nie oto jaki procent użytkowników tego forum powinien isc sie edukowac wiec jak niemacie zdania na temat tych przedszkoli czyli 14 i 15 to dajcie sobie spokój z głupimi docinkami
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |