poniedziałek, 21 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
które przeczkole wybrac ???

Witam wszystkich i mam pytanie które przeczkole pod względem edukacyjnym i rozwojowym dla dziecka jest lepsze, a mianowici chodzi mi o grupe sześciolatków w przeczkolu nr. 14 i nr. 15 ?
Prosze o opinie .. z góry dziekuje.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: które przeczkole wybrac ???

chyba przedszkole ?? anie przeczkole

własnie ty tego "przeczkola" dla siebie szukasz chcesz . ? ps. jak juz cos to przedszkole .

cS ;d

Re: które przedszkole wybrac ???

jak zwał tak zwał ważne że wiadomo o co chodzi ...

Obawiam się, że w Łomży (czyt. cała Polska) raczej nikłe są szanse na znalezienie PRZECZKOLA... :)

........

al. Wojska Polskiego 29a Niepubliczne Przedszkole Mały Artysta Stowarzyszenie Edukator w Łomży chyba tylko to godne polecenia

Najechaliście na autorkę tematu, a ona tylko chce się dokształcić xD

Jacy wy wszyscy dowciapni ojej!!!!!!!!

raczej od razu do 1 klasy, przy pomocy w odrabianu lekcji mamuśka też się trochę poduczy

i bardzo dobrze ze chcesz zaczac od samego poczatku :) postawa godna nasladowania!! polowa uzytkownikow tego forum powinna wziac przyklad!!

ja sie pytam które przedszkole jest lepsze w nauczaniu i podejsciu do dzieci ? a nie oto jaki procent użytkowników tego forum powinien isc sie edukowac wiec jak niemacie zdania na temat tych przedszkoli czyli 14 i 15 to dajcie sobie spokój z głupimi docinkami

ja sie pytam które przedszkole jest lepsze w nauczaniu i podejsciu do dzieci ? a nie oto jaki procent użytkowników tego forum powinien isc sie edukowac wiec jak niemacie zdania na temat tych przedszkoli czyli 14 i 15 to dajcie sobie spokój z głupimi docinkami

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org