Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lomża - szkoły tańca |
...jak w temacie, gdzie w Łomży zajdują sie szkoly tanca towarzyskiego, nie zaden hip-hop itp. Dzieki za pomoc
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lomża - szkoły tańca |
w biedronce
|
|
W Max Dance na Polowej mają taniec towarzyski. Pozdrawiam Latika
|
|
Ja tu patrze, ze coraz wiecej burakow sie rejestruje. Ktos prosi o pomoc, a tu takie odpowiedzi. Masakra! Nie wiesz - nie odzywaj sie!
|
|
Tak jest w Max Dance na polowej oraz w MOK na Małachowskiego organizuje p.Jacek Baczewski zadzwon i zapytaj się kiedy rusza kolejna tura zaposów: 502 584 155. Na polową niestety nie mam dokładniejszych namiarów.
|
|
peeter09 klekaj i siorbaj
|
|
twójPsychiatra - na złą osobę trafiłęś.
|
|
Na pewno w Regionalnym Ośrodku Kultury na ul. Małachowskiego! Polecam! :)
|
|
Haha się na oglądali w Kinie Kochaj i tańcz XD
|
|
do P@wcio - po pierwsze "naogladali" pisze sie razem, za to niektorzy nie naczytali sie wystarczajaco duzo ksiazek w szkole zeby umiec pisac po Polsku, bo pewnie poza szkola nie czyteles zbyt wiele .... co do filmu - nie ogladalem. Mam dzieki wam pare namiarow - Dzieki Pozdrawiam ! P.S. do twójPsychiatra - miales tak biedne dziecinstwo, ze to dobrze , ze urodziles sie chlopcem, bo inaczej nie miałbys czym sie bawic? Nie odpowiadaj.
|
|
W Max dance na Polowej 6 jest taniec towarzyski - telefon 604 057 388 http://www.maxdance.pl/lmaxdance/index.html
|
|
--///
|
|
Czy gdzieś w okolicy uczą opisanego tutaj west coast swing - http://skalskidance.pl Możecie nawet po samych ruchach kojarzyć ten taniej. Kojarzycie jakąś szkołę?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |