czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
praca

witam was forumowicze jestem tu nowa na forum jak i jako mieszkanka Łomży ;) przyjechałam tu za pracą jak i dlaczego nie pytajcie długa historia hehe , szukam i szukam i cos mi tu słabo idzie hehe moze wy znacie kogos kto ma wolne etaty ;) a tak w ogóle to piękna jest ta Łomża - rodzinne miasto mojego męża :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: praca

tylko bez głupich podtekstów heheeh ;)

to chyba do złego miasta trafiłaś:). Tutaj pracy nie ma już dawno

Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.

gryps miesiaca: "przyjechalam tu za praca" dobre dobre

no widzisz kolego, grypsuje .... przynajmniej nie naleze do frajerstwa ... no w moim miescie tez nie ma jej za duzo wiec próbuje tutaj :)

trzeba bylo bardziej na zachud jehac

jedyny prawdziwy jasio :}

u mnie w pracy potrzebuja do pracy daj namiar to sie zdzwonimi bo widze ze se tu jaja robia ,a tak wogle to ludzie slabo szukacie pracy skoro mowicie ze niema ja znalazlam w dwa dni prace jak sie chce to sie pracuje

aguska1289 a gdzie potrzebują ? napisz mi na @ driver46@poczta.onet.pl

aguska1289 ja równiez poprosze bo wysłałam ze 20 cv i cisza xantia85@wp.pl bede wdzięczna

i ja kochamcieee@wp.pl

i jest fajnie

Hehe wszyscy chac do roboty tylko jeszcze nie wiedza jakiej.

co zrobic jak kryzys

i jest fajnie

Kryzys?
Kryzys to nam jeszcze złoi dupy.
Teraz to jeszcze pół biedy.

ja również jestem zainteresowana redlabel@o2.pl

i ja teź dla dwóch osób Platon50@wp.pl Byłbym był wdzięczny nza infom

ppozdrawiam :)):)

ja też poproszę... gdyby ktoś jeszcze coś miał, najchętniej jako kierowca...

HEHEHE hola hola ja byłam pierwsza hihihi :D:D:D:D

dla chcącego nic trudnego nawet w czasach nadchodzącego kryzysu.wystarczy ruszyć dupsko i pójść w miasto.i brać to co się zdarza a nie wybredzać że to wykształcenie za duże albo płaca za mała,więcej wyobraźni.

15234

PRACA DLA NIELETNICH ISTNIEJE W TYM MIEŚCIE???

Pomysłowo.

Mój Boże kochany. Tylko przymulone dzieci Internetu siedzą na dupie i roboty nie mogą znaleźć. Ale co się dziwić jak "inteligencja" łopaty do ręki nie umie wziąć. Tylko totalne lamy i ofiary losu w młodym wieku roboty znaleźć nie mogą... Jeszcze przez internet jakieś maile podają toć to wołą o pomstę do nieba. Ale jak się dupy nie chce ruszyć i popytać pochodzić tylko czytać ogłoszenia no to jest jak jest. Polecam oderwanie się od neta i włączenie tej części mózgu która jeszcze nie jest nim zarażona... Może jakaś własna działalność? A jak nie to klikajcie w banery na necie albo przesyłajcie konta coś tam coś tam. papkarol a Ty co tu robisz?:) Wbrew pozorom robota jest tylko ludzi nie ma. Bo każdy chce biurko komputerek kawusie i jedyna robota to zerwanie dwóch kartek z kalendarza w poniedziałek po weekendzie... Pozdrowienia dla zaradnych!

Support Your Local Football Team.

wszystkich chętnych, którzy nie boją się pracy zapraszam do wysłania CV na e maila club@amnesiamaxx.pl

poszukujemy:

- barmanów/ki
- kelnerów/ki
- pomoc barowa
- kucharzy
- pomoce kuchenne

Jeśli nie masz doświadczenia to nic. Wystarczy, że jesteś pełen entuzjazmu, pracowity i się szybko uczysz.

Pozdrawiamy

AMNESIA MAXX TEAM

dam prace fajnej 18-20 blowjob i takie tam

D D****Z18
Musisz byc strasznie zgorzknialy, skoro swoje frustracje wylewasz na innych wyzywajac ich od przymulonych dzieci internetu itp.
Czyli z gory zakładasz ze wszyscy którzy tutaj napisali sa ofiarami losu.Nie wiem ja ich nie znam ale i nie osądzam, bo sam szukalem pracy i wiem co to znaczy.
To nie ich wina ze w naszym pieknym kraju jest jak jest.
Nie wiem kim jestes ale skoro tak bardzo cie kłuje inteligencja to byc moze ta frustracja wynika z trybu twej pracy(moze od wdychania jakichs czynnikowszkodliwych na budowie, w jakims zakladzie lub przy budowie autostrad na Euro 2012).

Ale skoro umiesz pisac i wysylac posty ( jak, cytuje :" ta inteligencja co sie boi łopaty")to zakladam ze nie jestes ograniczonym fizolem po podstawowce wiec wyobraz sobie, ze wielu ludzi nie tylko siedzi na d... i wysyla meile lub czyta ogloszenia, ale stara sie zrobic wszystko by znalezc godna prace by zapewnic sobie i rodzinie nalezyty byt.

A byc moze jestes swietnie prosperujacym przedsiebiorcą (skoro wspominasz o wlasnej dzialalności), który chcialby zeby wszyscy harowali dla tzw. prywaciarzy (na ich domy,samochody i ich rodziny), za marne psie pieniądze ktore nie wystarczyłyby na wegetację a co dopiero na godne zycie, i nie mam tu na mysli jakichs zbednych przepychow.

I na koniec mam dla Ciebie dobrą radę. Na przyszlosc nie bądz taki prędki w wystawianiu osądow, bo poki co w naszym kraju nikt nie moze byc pewny o to ze utrzyma sie w pracy do emerytury. Więc jak posiedzisz z roczek na bezrobociu, będziesz inaczej śpiewał

P.S. Zebys nie pomyslal ze ten tekst napisal jakis inteligencik zza biurka co tylko kartki wyrywa z kalendarza, to dla twojej wiadomości pracuje dziennie po 10 godzin w kamieniarstwie.

D D****Z18
Musisz byc strasznie zgorzknialy, skoro swoje frustracje wylewasz na innych wyzywajac ich od przymulonych dzieci internetu itp.
Czyli z gory zakładasz ze wszyscy którzy tutaj napisali sa ofiarami losu.Nie wiem ja ich nie znam ale i nie osądzam, bo sam szukalem pracy i wiem co to znaczy.
To nie ich wina ze w naszym pieknym kraju jest jak jest.
Nie wiem kim jestes ale skoro tak bardzo cie kłuje inteligencja to byc moze ta frustracja wynika z trybu twej pracy(moze od wdychania jakichs czynnikowszkodliwych na budowie, w jakims zakladzie lub przy budowie autostrad na Euro 2012).

Ale skoro umiesz pisac i wysylac posty ( jak, cytuje :" ta inteligencja co sie boi łopaty")to zakladam ze nie jestes ograniczonym fizolem po podstawowce wiec wyobraz sobie, ze wielu ludzi nie tylko siedzi na d... i wysyla meile lub czyta ogloszenia, ale stara sie zrobic wszystko by znalezc godna prace by zapewnic sobie i rodzinie nalezyty byt.

A byc moze jestes swietnie prosperujacym przedsiebiorcą (skoro wspominasz o wlasnej dzialalności), który chcialby zeby wszyscy harowali dla tzw. prywaciarzy (na ich domy,samochody i ich rodziny), za marne psie pieniądze ktore nie wystarczyłyby na wegetację a co dopiero na godne zycie, i nie mam tu na mysli jakichs zbednych przepychow.

I na koniec mam dla Ciebie dobrą radę. Na przyszlosc nie bądz taki prędki w wystawianiu osądow, bo poki co w naszym kraju nikt nie moze byc pewny o to ze utrzyma sie w pracy do emerytury. Więc jak posiedzisz z roczek na bezrobociu, będziesz inaczej śpiewał

P.S. Zebys nie pomyslal ze ten tekst napisal jakis inteligencik zza biurka co tylko kartki wyrywa z kalendarza, to dla twojej wiadomości pracuje dziennie po 10 godzin w kamieniarstwie.

Wiem co to znaczy bezrobocie i wiem co to znaczy szukać pracy. Masz rację trochę mnie poniosło i to co napisałem nie do końca jest prawdą ale spójrz na posty wyżej "to i ja hihi" "wyślij i mi hehe" "ja też chcę" takich ludzi mi naprawdę żal. Przepraszam wszystkich szukających pracy życzę powodzenia.
Pisząc inteligencja miałem co innego na myśli. Chodziło mi o to że naczytają się onetu wyuczą kilku ładnych mądrych słów i wyżej srają jak dupę mają. Tak już jest są równi i równiejsi jeden zapieprza dla prywaciarza drugi każe innym zapieprzać a trzeci ma ciepłą państwową posadkę:) Żaden człowiek żaden ustrój polityczny do końca nie dogodzi ludziom taka kolej rzeczy i tyle. Jeszcze raz przepraszam jeśli kogoś to dotknęło...

Support Your Local Football Team.

Zoabzczcie jak sie szuka pracy mysle ze kilkoro z was mozna by postawic na miejscu tego kolesia.
http://www.youtube.com/watch?v=0XPeTCRg5Yw
Powodzenia w szukaniu :)

Pisząc tego posta nie sadziłam ze ktos bedzie mnie uwazał za "inteligencje" heheh tak szczerze mówiąc to nie siedze na dupie i nie czekam na zbawienie a jedną z metod szukania pracy jest internet czasem wiecej tu ogłoszen niz w tutejszej gazecie :bezcennej", ja sie nie gniewam za Twoje słowa D****Z18 bo jestes dla mnie obcą osobą i akurat z Twoją opinią najmniej się liczę :) ale dziękuje mimo to za odzew taki czy inny pozdrawiam serdecznie .

jest to praca fizyczna 5 zl za godz

tyle za godzinę to sobie sama łam kręgosłup.5zł za pracę fizyczną,jeszcze jak taką typową fizyczną harówe to śmiech na sali.

a dokładniej jaka to praca bo praca pracy nierówna

aguska1289 podałam tu meila wczoraj napisz co i jak proszę .

Najlepiej szukać pracy w Warszawie. Tam zawsze jest więcej ofert.

Filmy download eonline.pl

hehe - polecam ten filmik, o którym pisze DxxxD.

http://www.youtube.com/watch?v=0XPeTCRg5Yw

Bardziej prawdziwego już dawno nie widziałem :) Należy do tego dodać brak umiejętności pisania i mówienia w języku polskim, brak podstawowej kultury i przerost ambicji u wszelkiej maści licencjatów (hehe - a co to jest?).
Jaką Wy pracę chcecie dostać, skoro nawet na pomocnika murarza się nie nadajecie?

Naprawdę - obejrzyjcie ten filmik i przemyślcie jeszcze raz swoje oczekiwania i aspiracje.

Pozdrawiam.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org