Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nudaaa... |
west się znowu nudzii....to straszne... kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nudaaa... |
wes idz sie ogarnij co ty na 4lomza kolegow szukasz . nudzi ci sie to idz na dwor oderwij sie od tego jebanego kompa. Kolegow na osiedlu niemasz cS ;d
|
|
west znajdz sobie jakis kolegow to moze gdzies z toba kiedys wyskocza jak obciachu nie bedziesz im robil, forum 4lomza cie nie rozerwie napewno. Tu kolegow nie znajdziesz zal mi ciebie bez kolegow bez niczego na tym swiecie...
|
|
nudzi mi się jak czytam wasze wypociny... kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
nudzi mi się jak czytam wasze wypociny... kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
West Kolego. Zabij nudę!
|
|
Może lepiej jej nie zabijaj? Hm..
|
|
mi sie nudzi, ale jak czytam 4lomze to humor mi wraca. kilku pszytomnyh ludzi a reszta z ksienzyca jakby sie urwala. jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Same noby. Jedyne co istanieje to komp. Koorwa! ludzie technika wam zycie rujnuje nawet nie wiecie kiedy a zobaczycie ile życia se spierdoliliście przez kompa.. Pomysłowo.
|
|
Jaśko racja. Dobromił druga racja. Tomek77Pl trzecia racja. West też ma rację.
|
|
cytat: "nudzi się ten, kto sam jest nudny" i to chyba jest prawda! :)
|
|
Beth też racja. Ale nuda nudzie nie równa. Choć w majestacie prawa wszyscy równi. :-D
|
|
zwal se konia o :) ja słyszałem, że ludzie mądre się nigdy nie nudzą :D
|
|
Czesio nawzajem / ew. pobryndzluj sie swieco jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
swieco ?? he jasiek smietankowy świece se w dupę wsadź i zdjęć trzaśnij parę na neta
|
|
a co ja wygladam na Xska? jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |