Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
A to polska właśnie..... |
....czyli nasza słodka rzeczywistość: http://autokacik.pl/files/2090825-jaja1.jpg ....i proponuję podobnie jak w wątku z dowcipami, wrzucać tu znalezione udokumentowane fakty. :D _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: A to polska właśnie..... |
Ciekawe.... Ja osobiście widziałem w pewnej toalecie rurę biegnącą przez pół pomieszczenia po skosie w górę..... rura słusznej średnicy... więc zaciekawiony poszedłem piętro wyżej zobaczyć cóż tam jest.... okazało się, że sedes..... prościej widocznie było doprowadzić rurę do sedesu niż sedes do rury... ale cóż..... ale jakby tylko w owym pomieszczeniu zlewy i sedesy zamienić stronami to piętro niżej nie "leciałaby" rura przez pół pomieszczenia:)))))
|
|
Piotrze Identyczny kwiatek, jak w linku miał miejsce parę lat temu w naszej kochanej Łomzy - na skrzyżowaniu Nowogrodzkiej i chyba Partyzantów.
|
|
Podobne rzeczy były też na Przykoszarowej parę lat temu, stoi też słup (trochę mniej radykalnie) na skrzyżowaniu Pięknej i Wiejskiej. Też ulica Bukwa nie jest przejezdna.....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |