Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zabojstwo matki !!! |
Moze ktos wie o bochaterze tego dramatu http://www.efakt.pl/wydarzenia/artykul.asp?artykul=41361 kiedy bedzie rozprawa w sadzie ?????????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zabojstwo matki !!! |
Rzeczywiście bohater... nieprawdopodobne co to się teraz wyprawia!!! syn matkę, brat siostrę... wszystkim się we łbach poprzewracało.......!!!
|
|
kiciulek Nie uwazam go za bochatera !!!! wrecz przeciwnie moje zdanie jest identyczne jak twoje ... jest to szok szkoda kobietki ... chcialbym zobaczyc mine tego gada na rozprawie dlatego jestem ciekawy daty ....
|
|
A myślisz, że dożywocie go coś ruszy??? Nie wydaje mi się, tacy zwyrodnialcy mają na wszystko wylane. Skoro zdecydował się na taki krok to na pewno miał świadomość,że prędzej czy później dosięgnie go sprawiedliwość.
|
|
Przeciez juz dawno byl artykul o znalezionych zwlokach na spokojnej, cos fakt sie spoznil, a tak odnosnie tragedii to faktycznie na swiecie dzieje sie coraz gorzej
|
|
Wiem ze juz dawno byl artykul , chcialbym tylko dowiedziec sie ile ten zwyrodnialec dostal dlatego puscilem to na forum moze ktos bedzie wiedzial ...
|
|
ja słyszałam od ludzi, którzy niedaleko nich mieszkają, że ta stara wcale nie była święta, potrafiła zaleźć za skórę rodzinie
|
|
pewnie mocher byl jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Może i święta nie była, ale zabójstwa nic nie usprawiedliwia!!!
|
|
hehe jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze, a jeszcze ten kryzys idzie, będzie co raz to więcej takich akcji, materializm to nasza zaraza ludzkości, koniec świata będzie :O
|
|
A o to święty był ;-), znam klienta pare razy lakierował mi samochód. Fenol i tyle, generalnie poszło o kase. Miał jeden z najlepszych zakładów lakierniczych . Później zabrnął w alkohol i go powieźli na kasę . Jak zwykle chodziło o kasę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |