Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
robinsi? |
hej zna ktoś może zespół robins z kolna? słyszeliście może jak grają?zastanawiam się żeby wziąść ich na wesele , może macie lub wiecie coś na temat gdzie można ich usłyszeć ? jak tak to będę wdzięczna . Dziękuje za info:) Ania
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: robinsi? |
tak znam ich to moja rodzinka heheh chcesz cos wecej wiedziec odezwij sie do mnie na maila kreatura1990@o2.pl pozdrawiam
|
|
http://robbinskolno.com/
|
|
zajebisty zespol, rok temu bylam na sylwestrze w koronie jak grali i potem chcialam ich na woje wesele ale mieli juz pozajmowane terminy na poltora roku niestety ;(( ale graja zajebiscie jescze ITEX jest niezly
|
|
cześć ja do tej pory tez miałam dobre zdanie o nich ale w tym roku na sylwestrze jak grali to był szok jak na pogrzebie wszystko wolne i nadawało się to dla dziadków i babci. ale to tylko moja opinia.
|
|
ja raz bylam na weselu gdzie grali i na swoje postanowilismy tez ich wziasc. i jest fajnie
|
|
Hej ja na swoje wesele też ich biorę. Grają super, byłam na sylwku w koronie jak oni grali i wszyscy bawili się rewelacyjnie. Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |