Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gdzie można kupić podkłady kolejowe |
Witam wszystkich mam pytanie czy ktoś niewie gdzie w okolicy Łomży można kupić stare używane drewniane podkłady kolejowe
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gdzie można kupić podkłady kolejowe |
Biorac pod uwage ze latami pociagi oproznialy na nie kibelki, jak i to ze do ich nasycania uzywano srodka dzis znanego jako silnie rakotworczy... moze zrezygnujesz z pomyslu zastosowania tych pozornie tanich elementow...
|
|
iężka sprawa bo przy demontażu to, to już za wczasu było sprzedawane pracownikom na opał.
|
|
Re: gdzie mo�na kupi� podk�ady kolejowe |
JedĹş do ministra Grabarczyka. Oni "zakopujÄ " polskie koleje.
|
|
witam ja kupiłam na Allegro PO 28 pln za sztukę generalnie wyszły taniej bo do 30 sztuk 5 dostałam gratis ja zrobiłam stopnie schodów na skarpie, bardzo wdzięczny materiał i leżą już ponad rok są w super stanie.
|
|
Reniutka a jak z transportem widziałem że na allegro są ale jechać do Warszawy po nie przyczepka trochę nie ciekawie a i chyba one dość ciężkie są to nie nałże za dużo a po 5 sztuk nie opłaca sie jechać nie upujesz jeszcze może
|
|
Z tego co pamiętam to za ORLENem była sterta podkładów i dalej leża ciągną się do bawełny aż ;)) za darmo i na miejscu ;))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |