Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wgranie mapy do TOM TOM |
Witam Mam pytanko czy w Łomży ktoś wgrywa mapy do urządzeń nawigacji? Mam nawigację TOM TOM ONE v3 z angielską mapą jest to urządzenie bez gniazda karty trzeba bezpośrednio wgrać mapę. Proszę o pomoc i ewntualny kontakt do osoby która by się tym zajęła.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wgranie mapy do TOM TOM |
Zpytaj w mobil4you na Dwornej od strony legionów lub u Sławka w Sympatii na Krótkiej, ale jeśli nie masz karty pamięci to musisz mieć bynajmniej sterowniki + płytę z softem do tego urządzenia, więc wystarczy ci sama mapa, instalujesz sterowniki na komputerze i sam ją sobie wgrywasz to by było najprościej.
|
|
opchnij na ebay, kup polska mape jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
ale ludzie mają czasem podnietę z tymi nawigacjami. kupcie sobie palmptopa bez zablokowanych roznych funkcji i bediecie wgrywali wszystko Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
fajne tommeknet masz ogloszenie na bilbordah. mogles bardziej postarac sie z grafo. dla mnie nic nie wypromujesz jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Ja kiedys wgrywalem mape do tego wynalazku dla kolezki, robiac to pierwszy raz motalem sie pol wieczora, az znalazlem odpowiednie programiki w necie, potem jak juz wiedzialem co i jak to same wgranie mapy zajmowalo pare minut
|
|
a czy mógłbyś mi udostępnić te programiki i instrukcje kat to zrobić z góry dziękuje. marcel.lm@wp.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |