Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
policja w łomży |
no tragedia z tymi policjantami u nas w łomży wczoraj w nocy jechałem sobie i zapomniałem włączyć świateł a potraktowano mnie jak bandziora nie dość że dostałem 250 zł mandatu za co? że sie zapomniałem? heh tragedia to jeszcze wyszło dwóch wieszaków z tej swojej lodówkozamrażarki, przyjechały posiłki czyli druga taka sama śmieszna para i zaczęli przeszukiwać mnie, pasażerów i samochód normalnie akcja jak z filmu. Już myślałem że mnie zaraz przybiją do jakiejś grupy jeżdżących bez świateł i jeszcze wyrok dostane hehe drodzy panowie policjanci za dużo filmów z czakiem norisem to nie texas jesteście zbyt pazerni na awanse i nasze ciężko zarobione pieniądze, jeszcze pomyśleć że jesteście opłacani za moje podatki nie wiem dlaczego jest taka wasza postawa moim zdaniem to jakiś uraz z dzieciństwa, JP.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: policja w łomży |
Haha ale z ciebie inteligent. Jechać w nocy i zapomnieć świateł. Skąd się biorą tacy debile. Powinni ci z 500 zł zaśpiewać deklu.
|
|
JP
|
|
Powinni ci zabrać prawo jazdy , jak można zapomnieć o światłach jadąc w nocy ? Przecież to nawet wszystko w środku się zapala , prędkościomierz , wskaźnik benzyny itp.
|
|
Night rider ;-D
|
|
ehhee trzeba być deklem aby w nocy świateł nie zapalić ;) ;)
|
|
oj bartol i reszta przydupasów widać albo sam jesteś z policji albo to twoje marzenie nim zostać JP a bez świateł ruszyłem ze stacji 10 metrów bez nich jechałem a koleżanki i tak sie przyczepiły
|
|
SD ty to na stówę jesteś policjantem bo nawet ten nik to jakbyś był ubekiem jakimś
|
|
to działo sie przy lidlu ?:)
|
|
Światła to jedno, a postępowanie władz to drugie. Nie włączając świateł stworzyłeś zagrożenie dla siebie i innych, a z tego co widać to odpowiedzieli ci zwolennicy naszej nieudolnej policji, że żerują na innych to nie nowość, im najlepiej jeść hamburgery i upominać się o podwyżki. A najlepiej zróbmy zrzutę i kupmy im kolejne fotoradary to już całkiem do pracy będą chodzić tylko prowizorycznie na podpisanie listy obecności.
|
|
Ja ogłlądałem uwaga Pirat i tam bardzo ładnie przed kamerami się zachwują na służbie panowie Policjanci hehe ja raz za jazde bez pasów pare krótkich i długich usłyszałem choć w Policjanta obowiązku było wystawić stówke 1 pkt dziękuje i dowidzenia a nie wsadzać mi jakbym mu coś kiedyś zrobił mimo że byliśmy tylko we dwoje bp drugi policjant się o 100 metrów odsunął i żadnych świadków ni nic to sobie mógł mówić co mu się podoba ale sama kultura wymaga kulturalnie się odzywać jaki z tego wniosek się nasuwa....
|
|
W nocy bez świateł ? Jak można zapomnieć włączyć świateł w nocy? rozumiem w dzień ale w nocy?! ha ha Nie dość,że sam sobie zagrażałeś to jeszcze innym i się głupio pytasz za co dostałeś 250zł.
|
|
masakra oglądam program, czasami zdarzy się policjant człowiek a czasami niewyżyty idiota. sry. za post pod postem.
|
|
Czym innym jazda bez swiatel a czym innym zachowanie policjantow. Choc to ze przeszukali ciebie i pasazerow to dobrze. Skoro jedzie gosc w nocy bez swiateł to mozliwe ze nacpany lub pijany. Nic nie znalezli wiec o co chodzi? Czy to taki problem ? Ale faktycznie ostatnio bardzo czesto sie widzi policjantow zachowujących sie ciut nie Sedzia Dredd. Za blachostki nakładają maksymalne mandaty, czerpiąc jakas sado-masochistyczna radosc, ze człowiek prosi i kaja się w celu zmniejszenia mandatu. I tak czasem sobie mysle ze tacy policjanci to sa goscie, ktorzy w podstawowkach byli w dupe kopani przez wszystkich kumpli i uchodzili za klasowe sieroty. Dlatego teraz wstępuja do policji by poczuc się w koncu dowartosciowani by w koncu inni sie z nimi liczyli, czuli respekt itd. Wedlug mojego pojecia policjant ma byc milym, uprzejmym i przede wszystkim pomocnym i zyczliwym urzednikiem panstwowym w stosunku do obywatela a nie jakims gosciem odreagowujacym trudne dzieciństwo. Znam wielu takich klasowych jełopow , ktorzy pragneli zasilic szeregi policji, szczesliwie dla ogolu w wiekszosci ich nie przyjeli. W zyciu trzeba byc zawsze człowiekiem bez wzgledu na wykonywany zawod. Czy policjant , który okaze troche wyrozumiałości, człowieczeństwa i zamiast mandatu za jakis drobiazg da pouczenie, czy naprawde tak wiele straci na swym wizerunku? Osobiscie spotkałem wielu fajnych i bardzo zyczliwych policjantow i policjantek, ktorzy spieszyli z pomoca, rada, majacy czas i cierpliwość w tłumaczeniu jak dojechac do… i gdzie po drodze można dobrze zjesc. Ludzie majacy swiadomosc służby (a nie zwyklej pracy) wobec obywateli. Tylko jakos w podlaskim zadko sie takich sympatycznych policjantow spotyka. Choc daleko na polnocy wojewdztwa kilkakrotnie zatrzymali mnie tacy wlasnie sympatyczni policjanci do rutynowej kontroli. Wiec moze z tym wojewodztwem nie jest tak zle. Pozdrawiam wszystkich policjantow ale tych normalnych niezakompleksionych a reszta … na pohybel.
|
|
trzeba byc zdolnym raz...by jechac bez swiatel, a dwa by sie chwalic...
|
|
Jak podają komunikaty prasowe oraz środki masowego przekazu ostatnio we Wrocławiu odbyła się manifestacja masochistów i gdy wkroczyły oddziały prewencji nie widziano nigdy aby obie strony czerpały z tego taką radochę ;P ⊕ Jedno jest pewne,moich korzeni,mojej Polskosci nie pozwole sobie nigdy wyrwac z serca ⊕
|
|
BYĆ STRUŻEM PRAWA TO JEST POMYSŁ DURNY PIERDOLMY WSZYSCY RAZEM POLICYJNE QRWY!!! Pomysłowo.
|
|
Podpisuję się pod spliter25 Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
****** Propaganda Neo Kidsów :)) te JP :)) jak by wam całe rodziny te psy pozabijały ;O , A co do świateł też bym pomyślał że jakiś napity lub naćpany jedzie bez świateł w nocy na dodatek ;)) a przeszukania nie raz dobre są bo różne przedmioty znajdują w samochodach .
|
|
ciesz się że to było w Łomży a nie w np. ... w Wawie bo byś jeszcze 100 za "wiejskie" blachy dostał a może poprostu zapamięali Cię, może 18 raz latałeś Legionów od ronda do Piłsudskiego, 30 razy wokoło Statoil, pare strzałów ze sprzęgła na Spokojnej/Legionów/Stary Rynek itp., a może po prostu nie włączyłeś w nocy swiateł i mogłeś kogoś przejechć... p.s. na allegro są takie fajne "brzęczyki" od świateł pozdro bez napinki ;-)
|
|
W nocy bez swiatel hehe zmien nika z "pusikiler" na "pussicat" bos sie niezle podlozyl i jeszcze sie tym chwalisz.
|
|
teraz takie czasy ze pierwsze co robisz po wejsciu do auta to zapalasz swiatla. widac nie wiadomo z kad jestes. co do policji to pewnie musiales byc nie mily, albo wygladasz niepoważnie. Na dołku teraz pościel dają he nie to co kiedyś. Tak słyszałem he
|
|
dla tych pajacow kazdy mlody to degenerat a jeszcze jak zobacza w samochodzie to juz zazdrosc w dekiel napierdala , lomzynska policja leczy swoje kompleksy z mlodosci na obywatelach tyle w temacie p.s. posciel na dolku??? nei wydaje mnie sie chyba za wzorowe strzelanie dostales Who's Your daddy?!!!
|
|
a na interwencjach cieniutko nasza policja wypada heh widziałem nieraz na mieście jak w przeciwną stronę jechali by tylko ominąć bandy pijanych małolatów
|
|
jak jesteście burakami to was traktują jak buraków. i to nie tyczy sie tylko policji, ale tez innych ludzi czy urzedów.
|
|
Temat rzeka ta policja nikt ich nie lubi i w ogóle ale pomyślcie co by było gdyby tych" nieudaczników" zabrakło na ulicach ? Każdy popełnia wykroczenia a co jakiś czas nawet najlepszym trafia się kontrola i w dużym stopniu finał zależy od kierowcy i pasażerów, pisanie bzdur nic nie zmieni jest wina musi być kara ewentualnie (upomnienie) wiem z doświadczenia że spotkanie takie dyscyplinuje.
|
|
ja tam jestem za tym żeby porządek był ale jak się ludzie mordują (ostatnio często w łomży) to oni sprawdzają małolatowi imei w telefonie dwie ulice dalej i się wielce prężą bo czują władzę nad małolayem który w majty sra
|
|
jak w majty sra, to cos nie tak jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Ej dzieciaki zamiast tak się tutaj napinać na forum to pójdzcie na komendę i tam wylejcie swoje żale :) Pisanie tutaj o tym jak to zostaliście skrzywdzeni przez los nic nie da :) pusikiler ,autorze tego tematu.Skoro masz takie zastrzeżenia na sposób przeprowadzonej wobec Ciebie interwencji to było powiedzieć to w twarz policjantom ,a nie tutaj się napinasz ;) A tak poza tym jeżeli nie czułeś się winny to było mandatu nie przyjmować!Obowiązku takiego nie ma i tyle... Nie napinajcie się tak dzieciaczki tylko liżcie dobrze tyłki rodzicom,żeby mandaty opłacali hihi
|
|
zgadza sie
|
|
:) Masa 100 % poparcia...Ale najlepsze jest w tym wszystkim stwierdzenie..."no tragedia z tymi policjantami u nas w łomży wczoraj w nocy jechałem sobie i zapomniałem włączyć świateł a potraktowano mnie jak bandziora nie dość że dostałem 250 zł mandatu za co? że sie zapomniałem?..." przekroczysz predkosc, tez sie bedziesz tlumaczyl, ze sie zapomniales?? hehe powodzenia...
|
|
tumanie ciesz sie ze Ci pal nie naj** za te swiatla w nocy nie wlaczyc? to trzeba byc juz kopletnym debilem i tyle
|
|
no tragedia z tymi policjantami u nas w łomży wczoraj w nocy jechałem sobie i zapomniałem włączyć świateł a potraktowano mnie jak bandziora nie dość że dostałem 250 zł mandatu za co? że sie zapomniałem? No pewnie za to, że "się zapomniałeś" ;-) W dzień - rozumiem, ale w nocy? Brak świateł i pewnie jeszcze zaparowane szyby przez tych "chuchających" pasażerów... Może akurat Ci dupę uratowali policjanci, bo jakiegoś dzieciaka nie przejechałeś 10m dalej.... i zaczęli przeszukiwać mnie, pasażerów i samochód Ja myślę, że to było trochę inaczej.... Zapomniałeś włączyć świateł.... zatrzymała Cię policja i zacząłeś pokazywać kolegom, czy tam koleżankom siedzącym w aucie, że psy Ci mogą naskoczyć. Chciałeś pokazać jaki to jesteś twardy, a policja Ci udowodniła, że łatwo takiego twardziela ustawić na "dobre tory" wlepiając 250zł mandatu. Do tego pewnie zacząłeś im udowadniać kto ma rację i zacząłeś się zachowywać agresywnie to przyjechał drugi patrol i przeszukał Ci furmankę.... Inna sprawa, że czasem policja przegina, o czym to już wiele razy było wspominane... Ale skoro czułeś się pokrzywdzony to zapamiętaj na przyszły raz - poproś o raport z przeszukania auta, wtedy ewentualnie możesz próbować dochodzić swego... Jak zrobisz tak kiedyś to powiedz jak się skończyło takie pisanie raportu w Łomży ;-)
|
|
A ja na podlaskich i łomzynskich policjantów nie narzekam... pierwszy mandat za predkosc 500 zl pozniej 300zł pasy 100zł i jeszcze raz pasy 100zł. Przy każdej kontroli policjanci byli uprzejmi ja wiadomo popelnilem wykroczenie wiec musze zaplacic i nie mam o to do nich żalu.. taką mają prace. a co do autora tematu poprostu podejrzanie wygladales
|
|
Policjanci wcale nie musieli dać wiary na to,ze "zapomniałeś włączyć swiatel mijania" a zwlaszcza w nocy.Taka kolej rzeczy dawala policjantom podejrzenia,ze np. Nie wlaczyles swiateł bo nie chciałes byc zauwazony,a skoro nie chciales byc zauwazony to zapewne masz cos na sumieniu itp .A tak poza tym to Policja przecież ma ustawowe prawo dokonać przeszukania,kontroli osobistej,kontroli bagazu itp itd wiec trzeba isc pod SEJM z pretensjami,bo to oni nadali takie prawa policji.To temat jak rzeka i moglibysmy normalnie podyskutowac na przyzwoitym poziomie,ale z kim tu dyskutowac?z osoba ktora dostala mandat i nastepnie zalozyla temat na forum 4lomza,zeby calej lomzy to oglosic ?:) Chlopaczku nie podniecaj sie tak bo jeszcze nie jeden mandat dostaniesz,a jak na razie to tak jak juz mowilem proś mamusie o pieniazki i lec oplac ,bo masz tylko 7dni :) i pamietaj ze nie zyjesz na bezludnej wyspie tylko w panstwie w ktorym obowiazuje okreslone prawo,a kto prawa nie przestrzega to niestety musi placic i gdzie tu jest wina Policji!?przeciez to nie policja wprowadza w zycie ustawy,rozporzadzenia i inne akty prawne :) tak jak juz mowilem z pretensjami to lec pod Sejm i jezeli sejm uchwali,ze bedzie mozna JEZDZIC W NOCY BEZ SWIATEL to bedziesz sobie JEZDZIL W NOCY BEZ SWIATEL i policja bedzie mogla Ci naskoczyć :) Tyle w temacie. pozdrawiam
|
|
młody gniewny
|
|
No to się pussy popisał z tym tematem, hahaha :D
|
|
Pusikiler - Nowe wcielenie tego cymbała co latał z pałą po Jednaczewiaku, bo ktoś mu zajrzał do bryki przez okno? :-) ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
Masz racje policjantem sie bywa a człowiekiem sie jest!
|
|
eheh ale mogli by im skonczyc te hamburgery z maca i tak dostali wiecej pensji bo prawei 2 kola maja na miecha + nowe fury i tylko jezdza sie lansuja przez legionow 20 - 30km/h a za nimi korek a za spowolnienie ruchu tez sa mandaty ale nie dla wladzy bo im kto naskoczy jedynie sami sobie w nowym radiowozie albo na kauflandzie testuja nowe wozy nic do roboty nie maja patrolowac ulice z buta a nie auto to tylko srodek transportu z miejsca na miejsce jesli cos siedzieje autem w blokach nie zlapia zlodzieja ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |