Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ogromny problem ze skokiem przez okno |
Mam problem ... i nic wam do tego :D jedyny prawdziwy jasio :}
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ogromny problem ze skokiem przez okno |
To nie problem, problem by był gdybyś chciał podskoczyć wyżej h.... .
|
|
Weź jasiu skacz szybciej i nie zaśmiecaj forum bo to już nie jest śmieszne ....
|
|
tutaj napewno bedziesz mial perfekcyjny doping :D
|
|
Nie skacz jasiu bo wbrew pozorom jesteś jednym z mądrzejszych użytkowników:) Support Your Local Football Team.
|
|
haha, obeszlo siem bez skakania. sonsiad byl dobry D****Z18. powiecmy ze dostosowuje siem do poziomu wspulmufcuw. niurzy som w stanie zrozumiec me intencjem jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
jasiu szmatko wkurwiasz mnie straszlliwieeeeeee !!!!
|
|
FIN nie tylko Ciebie heh Jasiu przemyśl jeszcze raz ten skok tu na pewno znajdą się chętni żeby Ci w tym pomóc
|
|
FIN: cieszy mnie to bardzo. michal91kid: ty to lepiej sie nie zblizaj bo o pedofilie mnie oskarzo jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
a ja lubie jasia, nie zamula i jest fajnie
|
|
teraz to lubi. a wczesniej... eh te ludzie ;P jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
a które piętro ???? jak z parteru to pionowo w dół na tak zwana banie jak do wody tyle ze bez rak ,8 piętro to jak byś nie skoczył to w 99% skuteczne przed skokiem skorzystaj z toalety bo na pewno gacie będą pełne to po co ma później w prosektorium śmierdzieć , a tak na poważnie prze skokiem odwiedź przychodnie zdrowia psychicznego w nowym szpitalu i to nie wstyd ze ktoś ma problem nie "tacy" korzystają z usług psychoanalityków pozdrawiam i trzy się ramy
|
|
Jak czytam Jasiu Twoje posty to śmiać mi się chcę z ludzi, którzy się na Ciebie wkurzają bo właśnie dokładnie o to Ci chodzi :) Z pewnością jesteś bardziej inteligentny niż się wydaje innym, 3maj się i nie dawaj się ;)
|
|
A najgorsze jest to że jeden człowiek potrafi tych buraków sprowokować. Wstyd mi za niektórych że są z mojego miasta... Jasiu pomysłu gratuluję. Support Your Local Football Team.
|
|
JASIU ŁOMŻA REPREZENTANT jednym słowem widać jak tacy szmaciaże gnoją nasze miasto...ehh czego wy się spodziewacie po innych jeśli sami jesteście takimi lamusami(nie mówie tu o wszystkich) ale o wielu.. Pomysłowo.
|
|
banda zjebów !!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |