Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
III LO |
Witam mam pytanie czy wie ktoś z was od ile punktów będzie rekrutacja do 1 klasy w roku szkolnym 2009/2010?? Jak wiecie ile w innych liceach to też możecie napisac:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: III LO |
A czy to już nie ma sekretariatów w szkołach?! Maria13
|
|
700 nie msz szans dziecko :)
|
|
dziecko... jak nie chcecie odpowiadac to zamknijcie pizdy w wypierdalac z stąd:)
|
|
hehehe dobrze powiedziane:) kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
najlepiej powiedziane taka ciota jak ten daniel śmierdziel zero ogłady i kultury jak go to nie interesuje to po co głos zabiera!!!!!!
|
|
Ortografia to klucz do sukcesu!!! po tym jak piszesz wnioskuje 2000 bedzie malo :)
|
|
az taki tempy jestes ze boisz sie rze cie nie pszyjmo? jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
ja bym radził odrazu za granice uciekać albo roboty szukac,liceum mozesz i zaocznie skonczyc a tak duzo czasu psu w dupe .. ;]
|
|
Ale progu punktowego nie ustala żadna szkoła próg "robi się sam" trochę głupie stwierdzenie ale... szkoła ustala ile osób chce/może przyjąć a reszta zależy od osób które bedą chciały się tam uczyć jak pójdą dobre osoby próg bedzie duży i na odwrót...
|
|
Heh...jak zwykle milion odpowiedzi i nie na temat. Z tego co pamietam to do III LO kolo 110 pkt, do II LO 145 pkt do I LO 135 pkt. Reszta szkół nie byłem zainteresowany wiec nie wiem. Wszelkiego rodzaju pojazdy darujcie sobie, bo mnie to nie rusza:) Pozdrawiam:)
|
|
to dobra szkoła
|
|
Taaaaaaaa...........do III 110 pkt ;) Akurat się tam uczę w poprzedniej rekrutacji był tam niedobór ludzi jeśli chodzi o pierwszy nabór,więc przyjmowali praktycznie wszystkich.Znam osoby które miały po 90 pkt i się tam znalazły.Jak w tym roku sytuacja się powtórzy to jak nie jesteś głąbem to raczej się tam znajdziesz ;P P.S. Od tamtego roku trudniej było zdobyć więcej punktów ,ponieważ przyznawali ich dużo mniej m.in. za zachowanie, konkursy itp. Módlta sie...
|
|
od 120 pojeby Pomysłowo.
|
|
Do Jahwe Nie będe Ci kolego uświadamiał jakie sa realia w kwestii przyjmowania uczniów do szkoły, bo sam doskonale powinienies wiedziec jak jest:) Do Dobromil Mów do słupa, a słup jak..no właśnie:) Pozdrawiam:)
|
|
dobra freesh nie udawaj kozaka na odległość.Wlaśnie przez takich jak ty sie szmaci forum../ Pomysłowo.
|
|
W tamtym roku nie było żadnego niedoboru i listy były zamknięte w połowie lipca na amen . Racja jest taka, jak rzeczywiście napisał tomek z lomzy . Nawet jeśli znalazł się ktoś taki, co miał 90 pkt, to długo nie zagrzeje miejsca . Zwykle takie osoby, które nawet jakimś cudem dotarły do klasy trzeciej, to potem na maturze był zonk . Są to takie osoby, które niekoniecznie muszą mieć egzamin dojrzałości i iść na studia . Po prostu przerost formy nad treścią . Winni też często są sami rodzice, którzy myślą, że ich dziecko jest zdolniejsze niż sądzą nauczyciele . Powinni obrać inny kierunek i poszukać innej szkoły . Zawodówki są dla ludzi . Nie wstydźmy się tego .
|
|
I zgadzam się z Katarynką 13, to bardzo dobra szkoła .
|
|
a właśnie dobromil, tak z ciekawości, to gdzie się przeniosłeś?? Do ekonoma??
|
|
Przyjmowali w ostatniej rekrutacji od 110p. Spokojnie się dostałem :)
|
|
Helena ma b.duzo racji. III LO to nie przelewki. Łatwo się tam dostać, trudniej utrzymać. Taka jest prawda.
|
|
Lepiej iść do 3 czy ekonoma? Wiecie może od ilu pkt przyjmują do ekonoma? Tylko bez głupich odpowiedzi proszę ;)
|
|
ale są lepsze
|
|
Nie udaje kozaka, bo nie potrzebuje tego. Wypowiadam sie na tym forum w sposób kulturalny, tak mi sie wydaje. Tak samo wydaje mi sie ze przez takie osoby jak ja te forum sie nie "szmaci". Co to tematu to w 100% zgadzam sie z opinia Helena i peeter09 . Pozdrawiam:)
|
|
Trudniej się tam utrzymać? Ja jestem baaardzo leniwy i się utrzymałem spokojnie, więc nie wiem o co chodzi. Jak ktoś ma szczęście do nauczycieli i nie jest tępy to bez żadnego problemu na przyzwoitych ocenach to liceum skończy.
|
|
No pewnie, że skończy. A jak ma sie szczescie do nauczycieli to w ogóle. Ale ogolnie jest czasami ciezko ;)
|
|
trudno sie wam utrzymac to bedzie na studiach. III lo rzadnym poziomem nie blyszczy. tak jak kazde liceum w lomzy teraz. Nie przez nauczycieli. Tylko mlodziez ktora ma w dupie nauke. Wszedzie poziom leci, taka prawda.
|
|
W tym też jest dużo prawdy .
|
|
nie wazne gdzie sie uczysz wazne ile czasu poswiecasz na nauke ;)
|
|
90 czy 110 pkt czy 145 pkt - a może warto wziąć pod uwagę, że z roku na rok jest coraz mniejsza liczba osób, która w ogóle osiaga taki próg punktów? A może jest to także wynikiem tego,że w tych rocznikach, które obecnie uczęszczają do gimnazjów, także jest coraz mniej uczniów?
|
|
110 pkt to nie jest jakiś wielki próg :P pewnie w tym roku będzie podobnie co do punktów ;P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |