niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
telewizja N

Jakie według Was są zalety ,a jakie wady telewizji N ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: telewizja N

Kolega z niej rezygnuję

Od niedawna mam N.
W porównaniu z kablówką tu mam o niebo lepszą jakość i dźwięku i obrazu.
Nie chcę zachwalać ale nie żałuję

br1

nboxrecorder najlepszy dekoder na rynku tylko pakiety programowe sa tak zbudowane ze jak chcesz cos poogladac to najlepiej jest miec wszystkie a po promocji jest to pare zlotych

i tak N nie jest w full HD, no ale lepsze to niz zwykle. N ostatnio juz nie wypada zbyt atrakcyjnie w poruwaniu z konkurencjo

jedyny prawdziwy jasio :}

Ja rezygnuje po 2 latach z N!!! Na początku bylo jeszcze tanio, bo i pakiet podstawowy byl za darmo a teraz zycza sobie kolejne 6 zl, zamieniam N na dekoder bodajże TVN, za ktorego trzeba zaplacic ok 200 zl i ma sie go na wlasnosc i ok 6 kanalow za darmo, za dodatkowe placisz kiedy chcesz, wysylajas sms... dokladnie niewiem... zalezy jeszcze jak czesto sie oglada TV...

Plusy:
Taniej niż w Canal + lub w Cyfrowym Polsacie. Więcej i taniej jezeli chodzi o kanału HD. Bardzo dobra jakość obrazu i dźwięku.

Minusy:
- słaba ramówka związana z piłką nożną( Liga Mistrzów i Puchar Polski) oraz liga niemiecka na sportklub.

N-ka jest najlepsza

N i TVN to to samo bo należy do grupy ITI. a orientujecie się może czy przez ten TVN'owski można oglądać programy z ASTRY czy tylko HOT BIRD??
jutro wybieram się na wycieczke po sklepach i chce jakichś informacji zasięgnąć :D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org