Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wyskok |
nudzi sie mi.......bardzo..... kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wyskok |
proponuje zgodnie z tematem wyskok.. przez okno i jest fajnie
|
|
Wraca mąż z delegacji trochę wcześniej niż zawsze. Wchodzi do sypialni a, tam w łóżku leży obcy nagi facet. Pyta się go: - Gdzie moja żona? A on odpowiada przerażony: - W łazience, bierze prysznic. Mąż na to: - Ja schowam się w szafie i zobaczę co żona zrobi, a ty bądź cicho!!! Wraca żona w podomce i mówi do gościa w łóżku: - Bierz mnie teraz, mocno, brutalnie aż się posikam... A gość: - Otwórz szafę, to się posrasz... kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
znasz to z autopsii?? i jest fajnie
|
|
Pani nakazała dzieciom napisać wypracowanie, które miało by się kończyć zdaniem "matka jest tylko jedna." Na drugi dzień pani każe dzieciom przeczytać co napisały. - Małgosiu przeczytaj co napisałaś! - Mama jest kochana utula nas do snu wyprowadza nas na spacery kupuje nam rowery. Matka jest tylko jedna - Gosiu 5 siadaj! W końcu pani przepytała już całą klasę został tylko Jasiu. - Jasiu przeczytaj co napisałeś! - W domu balanga, wódka leje się litrami, goście rzygają na dywan. Kiedy wódka się skończyła matka do mnie: Jasia idź do kuchni i przynieś 2 wódki. Idę do kuchni otwieram lodówkę i drę się z kuchni - Matka jest tylko jedna!! Przed ślubem: On: Hura! Nareszcie! Już się nie mogłem doczekać! Ona: Możesz ode mnie odejść? On: Nawet o tym nie myśl! Ona: Ty mnie kochasz? On: Oczywiście! Ona: Będziesz mnie zdradzać? On: Nie, skąd ci to przyszło do głowy? Ona: Będziesz mnie szanować? On: Będę! Ona: Będziesz mnie bić? On: W żadnym wypadku! Ona: Mogę ci ufać? P.S. Po przeczytaniu proszę przeczytać od dołu do góry Gdy Jasia jeszcze nie było w szkole pani mówi do dziewczynek: - dziewczynki jak Jasiu przyjdzie i będzie brzydko mówił wychodzimy. Jasiu wpada do klasy taki zdyszany i mówi: - proszę pani, proszę pani po drugiej stronie burdel budują Pani: - dziewczynki wychodzimy. Jasiu: - gdzie kurwy, dopiero fundamenty stawiają kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
nie,z twoich opowiesci madziumadzius:) kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
tylko nie o jasiu, bo skocze z okna! jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Witam. Czemu się nudzisz? Nie można! :-D
|
|
:)))))))
|
|
west slyszales to???? http://www.youtube.com/watch?v=VS6I9HimCUU :) _______________________________________ The good times of today are the sad thoughts of tomorrow...
|
|
albo to: http://www.youtube.com/watch?v=5C5cpkbd6Ko&feature=related _______________________________________ The good times of today are the sad thoughts of tomorrow...
|
|
Szef mowi do blondynki :Proszę posprzątać w windzie!A ona :Ale na wszystkich pietrach? xD Who's Your daddy?!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |