Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Filmik z Fortów Piątnica |
zastanawiam się czy warto bym umieszczał taki filmik na youtube.pl zapraszam na : http://www.youtube.com/watch?v=x6IqnsRLdtc&feature=channel_page I prosze o wasze opinie Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Filmik z Fortów Piątnica |
Pytam bo sa ogólnie 4 części z mojej wycieczki a po pierwszym widzu stwierdzam ze raczej nie znajdzie to odbiorcy :) Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
|
Kiedyś może i to było ciekawe a teraz to przechowalnia ćpunów i bezdomnych jednym słowem syf
|
|
Widzę że już parę osób widziało filmik. Był jeden komentarz... hmmm a chciałbym poznać innych opinie czy warto wgrać resztę z filmików (są 4 części) ? Czy coś takiego znajdzie odbiorce. czy lepiej to skrócić i pokazać tylko fragmenty? Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
|
Wrzuć te 4 części tylko weź lepsze światło.
|
|
wrzucę to co mam aktualnie... pójdę za radą i odwiedzę forty ponownie ale z dodatkowym światłem... Już wiem czego mogę się tam spodziewać... Ale to trochę potrwa bo wyjeżdżam na 3 tygodnie... Jak będą wszystkie cztery dam link Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
|
Jak nie wrzucisz to sie nie przekonasz ;)) ja mam filmiki rożne ,nie chodzi mi o forty ale nie które ciekawe a nie które nie , ale wrzuciłem dla siebie nie dla kogoś a jak ktoś obejrzy to miło ;D
|
|
Masz rację... Ale chcę się podzielić z innymi tym co nagrywam... A wiem że nie każdy ma odwagę wejść tam gdzie jest ciemno:) A tak może tam wejść nie ruszając się z fotela... Mogłem to skracać przycinać ale nie o to mi tu chodziło...:) Dziki wam wszystkim za odpowiedzi dam znać jak wgrają się wszystkie na portal Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
|
popelina - nic tam nie ma każdy juz tam był i na fortach nie ma nic poza gruzem, fajansem i ludzkimi klockami heheheheh, jak tak bedziesz biegac po bunkrach to w końcu dostaniesz wp....ol skroją cię ze sprzetu, komóry, kasy i wrócisz z płaczem do domu - Tonny Halik sie k...wa znalazł heheheheheheheeh
|
|
Zrób film z fortów przy lepszym oświetleniu i przechodząc przez wszystkie korytarze naturalną prędkością a nie skupiając się przez pół filmiku na popękanych ścianach a chętnie wykorzystam go na stronie. Właśnie jesteśmy w trakcie pisania artykułu o fortach tak więc byłby on dodatkowym ciekawym element dla czytających użytkowników.
|
|
piekna propozcyja:) i jest fajnie
|
|
Jak pisałem wybiorę się tam raz jeszcze, tylko ze światłem. Jeżeli byłbyś zainteresowany i miałbyś chęć poopowiadać o fortach w trakcie wędrówki to zapraszam do współpracy. Można zrobić krótki dokument. Skupiam sie na ścianach z prozaicznego powodu. (słabe światło i kamera traciła ostrość) Jeżeli jesteś zainteresowany możesz pisać na e-maila: sz4k4l-85@tlen.pl ale to wszystko po 30 marca Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
|
Opowiadanie o fortach nie leży w mojej naturze ponieważ nie interesuje się nimi historycznie jedynie pomagam w gromadzeniu materiałów lub też w redagowaniu artykułu od strony technicznej. Osobiście miałem jedynie okazję kilka razy eksplorować forty do 2-3 pięter w głąb, reszta była pozalewana i brakowało odpowiedniego sprzętu. Tak też myślałem, że chodzi o ostrość ale odpowiedź już sam znasz na przyszłość...
|
|
cdobre tylko slabe oswietlenie :D kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
Spoko to odezwę się również jak będzie nowe nagranie :) Pozdrawiam i dzięki wam za pomoc:) Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
|
mnie się podoba tylko, żeby było można tam dalej wejść i jakąś lepsiejszą pochodnie weź
|
|
Jak obiecałem podsyłam linki do wszystkich części 1- http://www.youtube.com/watch?v=x6IqnsRLdtc&feature=channel_page 2- http://www.youtube.com/watch?v=uR1DYF2pfHI&feature=channel_page 3- http://www.youtube.com/watch?v=G2SwN16cXoc&feature=channel_page 4- http://www.youtube.com/watch?v=SBq0baznS9E&feature=channel_page Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
|
cz. III najbardziej przypada mi do gustu, chodź mogłeś jeszcze spenetrować tunel który widać w 8:05 minucie filmu na górze. Jest tam dość ciasno i kurzy się ale wyszedłbyś tą pierwszą 'diurą' jak to nazwałeś na filmie :) Poza tym z uwagi na dość długie filmy powinieneś zmienić w nich muzykę. Przy oglądaniu drugiego filmu pod rząd muza zaczęła mnie po prostu drażnić i musiałem ją wyłączyć. Ponieważ filmiki oglądałem jak widać prawie o 2 w nocy to podświadomie zastanawiałem się kiedy w tych ciemnościach oświetlanych przez Ciebie pojawi się jakaś twarz lub ręka w kamerze... taki Blair Witch Project ;) Dobra robota.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |