Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wyroby z laminatu |
Szukam osoby albo firmy w łomży która wykonuje rożne cześci z laminatu (plastik) jest cos takiego w łomży bo potrzebne mi takie wyroby do motocykla.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wyroby z laminatu |
w Łomży ciężko będzie raczej... tu masz dobrą firmę ale niestety i drogą.. http://www.owiewki.pl/ szukaj na allegro ewentualnie w usa na ebayu komplet chińszczyzny można se zakupić w całkiem przystępnych cenach ewentualnie już po ściągnięciu do polski z allegro na przykład coś takiego http://www.allegro.pl/item566924776_suzuki_gsxr1000_zolty_czar_k7_k8_komplet_owiewek.html ;)
|
|
w Rutkach koles sie bawil w te klocki ale czy nadal to robi, nie wiem.........
|
|
Zajmuję się lakierowaniem wszelkiego rodzaju wyrobów z Pcv,plastiku itp. Nowych nie robię-tylko lakierowanie powierzonego materiału. Kontakt- lak-meb@wp.pl br1
|
|
nie chodziło mi o gotowce tylko zeby dac swoj projekt taki ogólny i zeby ktos to odlał ale dzieki za odp
|
|
tzn. czy ktos odlewa takie owiewki pod indywidualny projekt nie musi byc firma moze byc jakis znajomy.
|
|
tzn. czy ktos odlewa takie owiewki pod indywidualny projekt nie musi byc firma moze byc jakis znajomy.
|
|
|
|
dowiedz się tam gdzie robią łodzie , takie rzeczy też kiedyś robili tylko że to się za bardzo nie opłaca bo gotowce wychodzą taniej. w łomży są takie dwie firmy.
|
|
Laminat to chyba cos innego niz "plastik". Laminatem sie okleja a nie odlewa z niego.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |