niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
DSA

Mam pytanie. Czy ktoś z Was słyszał może o takiej spółce D.S.A. i Votum a może ktoś korzystał z pomocy tych spółek?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: DSA

Ja słyszałam. Wpisz w google i sprawdzisz. Szukają naiwnych do pracy w Łomży. Ludzię będą przedstawicielami OFE z którymi współpracuje firma i będą musieli wciskać, zachwalać jakiś fundusz (bo od tego prowizja jak klient się przepisze) pod przykrywką sprawdzania czy nie okrada go wybrany fundusz przekazując wszystkie składki na osobiste konto. Bądz odzyskiwać odszkodowania za wypadki komunikacyjne od których też ma prowizję, sęk w tym że takie sprawy toczą się w polskich sądach dość długo a delikwent otrzyma prowizję dopiero po zakończeniu przewodu sądowego i uprawomocnieniu się wyroku nakazującego firmie ubezpieczeniowej wypłatę zasądzonej kwoty. Każdy wie jak firmy ubezpieczeniowe migają sie od tego stosując kruczki prawne. Z tego co słyszałam to nie polecam, ale niech wypowie się jeszcze ktoś inny.

Odpowiedz na tę wiadomość
 Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org