niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
306

Witam, mam taki problem ,a mianowicie szukam elektryka samochodowego w łomży a jest ich tylu że szok i każdy do siebie ,może mi ktos poleci jakiegoś pana który mi zrobi samochód a nie bedzie wymyślał

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 306

rozwin temat, napisz z czym konkretnie masz problem...

A jakby kogo interesowało to nie dochodzi mi napiecie do pompy paliwowej ,heh ciekawe ile sobie zażyczą.tbrodacki napisał(a):

nie wiem czy to ma jakiś związek ,ale przestał mi równiez działać tyla wycieraczka i tylna lampka w podsufitce, wczoraj było wszysko ok, jedna noc i szok

bezpieczniki sprawdzone?

perkoz ma racje zacznij od bezpiecznikow, i te heh nie potrzebne w wypowiedzi za robote sie placi ;)

tak byłem dzis u mechanika ktory wisiał mi przysługe i posprawdzal oświadczył że on temu nie podoła trzeba do elektryka, tylko do którego ,kolega polecił mi na starej łomzy adresu nie pamietam, ale nie był jakos zainteresowany cos tam tylko dukał ,aż wkońcu mam do niego jutro zadzwonic ale nie jestem do niego przekonany jakos,odwiedziłem tez serwis samochodów francuskich na marynarskiej ale tam to pewnie kasa kosmos bedzie ,a ja nie RR

tbrodacki podjedz na nowogrodzką, a za usługę niestety trzeba zapłacić, a nie szukasz gdzie ci zrobią za zeta.

A ja polecam elektryka Wojtka. Jego zakład mieści się na ulicy Pawiej tj. na wylocie z Łomży na Ostrów Mazowiecką skręcasz w ostatnią ulicę przed stacją Shell w prawo i za jakieś 300m po lewej stronie masz jego zakład. Człowiek zna się na rzeczy jak nikt inny, często za usługi, które wymagają tylko sprawdzenia na komputerze i kilku minut pracy nie bierze nawet złamanego grosza. Myślę, że powinien Ci pomóc.

hej a może sie ktoś orjetuje gdzie w 306 znajduje sie przekazink pompy

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org