Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pokemony- fotki xD |
xD
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pokemony- fotki xD |
No i dlaczego jeszcze tu nie ma twojej fotki ???????
|
|
********** ułomie!!! ;/
|
|
kolejna ynteligentna http://www.fotka.pl/profil/xxm4lutk4xx jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
haha Imię: Kinga Nazwisko - Wzrost: 0 cm Urodziny: 5 lipca (rak) urodziny za 117 dni Kolor włosów: czarne Długość włosów: średnie Konto od: 4 dni temu o 13:15 Kolor oczu: piwne Papierosy: nie przepadam Alkohol: lubię okazyjnie Wykształcenie: gimnazjalne Dzieci: jeszcze nie wiem Rodzice: brak :} jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
14 lat dodam, bo zaraz profil usunie ;) jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
"Dzieci: jeszcze nie wiem" ... skąd się biorą? Jak się zakłada to konto na fotce? Może mi podpowiedzą
|
|
"Dzieci: jeszcze nie wiem" to pewnie w znaczeniu: "Czekam na wynik testu" jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
matko.... co za ludzie!!
|
|
ales ty glupia dziewczyno,chyba specjalnie zalozylas temat na forum zeby cie wszyscy ogladali.a noz moze sie kto trafi... buhahahahaah :D albo inna opcja: jakas larwa wrzucila ten temacik zeby pojechali wszyscy po tej dziewczynce,a ona biedna nawet o tym nie wie.. ....to by bylo straszne i rzenujace...ah... kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
a no nawet bardzo mozliwe... i nawet bardziej prawdopodobne, ze to ta sama osoba co poprzednio..
|
|
calkiem morzliwe ze ktos to zrobil. co nie znaczy ze rodzice nie pilnuja malej 14 letniej pijaczki :D jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
aha..bo kto by swoj wlasny profil wzocil i nazwal sie pokemonem.. .......aj nie ladnie nie ladnie.... kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
hehe:) co zrobic... lubi gorzal
|
|
jasiu a skad ta pewnosc ze ta dziewczynka to pijaczka?? kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
moze nie pijaczka, ale mala lubi sobie popic, a jak ktos lubi sobie popic to taka osobe nazywamy.... dokoncz ;) a co do zakladania tematow to rozne zeczy widzialem. a dzieci z fotki potrafio najbardziej zaskakiwac jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
NATI(---.elomza.pl) TY IDIOTKO!!! hahahaha, kolezance na zlosc chcialas zrobic wrzucajac jej link i ci nie wyszlo! hahaha idiotka!do ksiazek gowniaro! kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
dzieci sobie zabawe znalazły, teraz co drugi dzien na forum bedzie ukazywał sie nowy temat o coraz to lepszych pokemonach. ... A największym pokemonem jest ten co zakłada otóż taki ciekawy temat!! Weście wy sie za ciekawsze rzeczy, a nie wytykacie sobie twarzowe:)
|
|
Hmm to ja jestem osobą z tego konta :) i widzę pierwszy raz to na oczy . a tego kto to zrobił proszę żeby odezwał się do mnie jak jest taki mądry i odważny :) Pozdrawiam .
|
|
<<<kinga94 (---.adsl.szeptel.net.pl) wejdz na ta strone i sama sprawdz. http://209.85.229.132/search?q=cache:6_Ah64T3ItEJ:www.fotka.pl/profil/Nati2329/+Nati2329/&hl=pl&ct=clnk&cd=1&gl=pl&client=firefox-a kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
chyba usuneła konto bo nie ma takiego profilu .
|
|
zdjecia sa bo sprawdzalam caly link kliknij kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
taka z czarnym kotem stoji kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
o żal
|
|
Ja *******ę ***** cioty zajebane i po *** 3 taki sam bez sensu temat zakładać!! Ja *******ę jaki żal!!
|
|
Jeżeli mnie nie znacie to tak nie gadajcie, bo ja nie jestem taka podła i nigdy mi do głowy nie przyszło, żeby coś takiego zrobić
|
|
a znasz bajke o swistaku? jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |