środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gdzie w Łomży można zrobić imprezkę ?

Witam.
Niedługo zbilżają się moje urodziny i niewiem gdzie można by było zrobić w miarę tanio imprezkę. Kluby itp. odpadają. Zgóry dzięki za posty.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gdzie w Łomży można zrobić imprezkę ?

Najprościej i najsensowniej byłoby takie przedsięwzięcie zrealizować w domu,ale z tego co zrozumiałem,jest to awykonalne w Twoim przypadku.Nie rozumiem więc gdzie chciałbyś tego dokonać,jeśli kluby również odpadają :-) Z tego co słyszałem,to w "Starej Rzymiance" można niedrogo zorganizować urodzinową imprezkę.Ta knajpa z resztą cienko ostatnio piszczy,więc nie sądze by właściciel robił jakieś problemy typu:wygórowana cena etc...Zapytać zawsze warto,w mordę nikt cię za to nie naleje :-)
Poza tym może jakieś lokale,jak "Pod Łosiem",czy coś w tym stylu...ale nie sądze,żeby twój portfel wyszedł po takim "melanżu" bez szwanku,gdziekolwiek byś to zrealizował,wykluczając własną chatę... :-)
Pozdro!

JA to niezle sie bawiłem w domu u kumpla ma dużo 2 piętrowo chate zaproscilismy z 14 osób albo wiecej i sie bawilismy przy muzyce i piwku i innych artykułach do sporzycia :-) POZDRO Dla Klubowiczów !

kasa_Łomża

Ja robiłem na plaży w szablaku ale ja mam urodziny w lipcu ;)

najlepiej w domu albo u kolegi :)
albo wynajc sale w klubie (tylko forsa potrzebna)

slyszalem cos o Sniadeckiego ;))

Tak Patrol masz rację. Impreza będzie na Śniadeckiego :)

Tanie imprezki tylko u mnie. Prócz czarnych (niech spierdzielają do Afryki), czerwonych (wont na Sybir) i białych (na Antarktydę).

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org