Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Opinie o Przedszkolu nr 14 |
Chcę zapisać 3 letniego syna do tego przedszkola. Chciałabym się coś o nim dowiedzieć, jak tam jest i czy warto. A może lepiej Przedszkole nr 15? Proszę o wasze opinie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Opinie o Przedszkolu nr 14 |
15 lepiej
|
|
moj syn chodzi do 14 na kollataja i my jestesmy bardzo zadowoleni.atmosfera bardzo mila,wychowywcy tez sa w porzadku(syn jest w 5 latkach). ale mysle ze to do jakiego przedszkola zapiszemy dziecko zalezy od nas samych i naszego odczucia gdy odwiedzimy to przedszkole.najlepiej pojsc i tu i tu z synem i poprostu zobaczyc jak on to odbierze i jak Ty bedziesz sie tam czuc, porozmawiaj z dyrekcja, wychowawcami i potem porownaj co Ci sie podoba a co nie. niestety opinie rodzicow moga Ci nie tylko pomoc ale tez i namieszac-kazdy z nas ma inne podejscie do tego tematu.ja jestem zadowolona ale napewno sa tacy co nie sa zadowoleni-tak samo bedzie i w 15 i w kazdym innym przedszkolu. mysle ze najlepiej zrobisz jak bedziesz sie kierowala swoimi odczuciami i tym co Ty oczekujesz od przedszkola.powodzenia
|
|
moje odczucia są dość mieszane. Mam dziecko w tym przedszkolu, miesiąc temu byłam na choince i jaki szok!!! dla dziecka choinka to bardzo ważne wydarzenie, a tam grajek z siwym włosem dobry dla emerytek, a nauczycielki zajęte sobą , roznegliżowane. a jaka ciasnota, duchota, trzeba przyznać ze niezbyt ciekawie to wyglądało.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |