niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Droga Morgowniki -Zbójna

Myślałem że drogi w naszym regionie są słabe, ale dzisiaj przekonałem się że są tragiczne dzisiaj jechałem powyższą drogą i nie wierzyłem własnym oczom jedna z głównych dróg do Olsztyna. Tragedia to prawie droga polna. I my chcemy organizować Euro, z czym z polnymi drogami, kto w ogóle jest za tą drogę odpowiedzialny pewnie jakiś wójt z z pobliskich gmin który jak zawsze przed wyborami obiecuję dużo, a po wygranych wyborach robi minimum tego co obiecał. Poruszam ten temat bo moje zawieszenie wołało dzisiaj o pomstę do nieba i pewnie nie tylko mojego auta. Współczuję ludziom którzy codziennie tamtędy jeżdżą powinni dostać odszkodowanie od drogowców za zbyt szybkie zużywanie elementów zawieszenia...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Droga Morgowniki -Zbójna

wole sie nie wypowiadac na temat tej drogi kompletne DNO, ale widac ze cos tam zaczeli robic w zeszlym roku wiec moze cos uda im sie skleic z tego

ja jeżdziłem tą drogą dosyć często i cieszę się że już nie jeżdzę.jak miałem minąć się z tirem to z duszą na ramieniu zjeżdzałem na miekkie pobocze modląc się żeby mnie nie wybiło na jakimś wyboju.a tiry jeżdzą tamtędy dosyć często do zakładów mięsnych JBB. to co tam sie dzieje to jakas masakra jest.słyszałem głosy że ta droga miała być remonotwana.no właśnie:miała. i nic pozatym.

Jak pokazuje historia dla narodu polskiego nie ma rzeczy niemozliwych, no chyba ze trzeba zbudowac droge lub autostrade.

ta droga jest na skale europejska

jest Tak Łomża-Nowogród OK. Później masakra aż do Zbójnej. W zbójnej kawałek dobrej drogi i dalej znów... aż do Kuzi gdzie kończy się Podlaskie. Wraz z Mazowieckim od razu inna droga. Ale to zbyt piękne bo zaraz znów polna droga. I taka oto wspaniała trasa do Olsztyna...

Support Your Local Football Team.

na zadupiu euro nie organizują

Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.

D****Z18 - nic dodać, nic ująć!!

........

Stawia się znaki ograniczające prędkość i sprawa załatwiona. Dokładnie....nic dodać, nic ująć!!

Ja jak jadę takimi drogami to zawsze pojawia mi się uśmiech jak widzę znak: "wyboje 500m". Nie wiem jak Wy to odbieracie i czy rozumiecie o co mi chodzi ale mnie to śmieszy:) To tak jak zamiast wprowadzić bezpieczeństwo na ulicach to postawić znak: "za rogiem Cię napadną":D To taki przykładzik z moich odczuć może niezbyt trafiony:)

Support Your Local Football Team.

z18 ma racje co do znaków.

lepiej jechac przez ostrołeke pare km wiecej a bezpieczniej. i zawieszenie mniej ucierpi he chociaż nie da się zrobić tak żeby nie ucierpiało.

...może chcą podciągnąć ten odcinek drogi pod skansen kurpiowski...typowa kurpiowska droga z wylewką asfaltową z XX w...:-)

Ostatnio jechałem do Olsztyna tydzień temu rano, podczas gdy tak padał śnieg. Tragedia. Droga, którą przejeżdżają PKS, ludzie na Mazury - wstyd!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org