Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dzień kobiet |
Dzień kobiet dniem bez kobiet :D jedyny prawdziwy jasio :}
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dzień kobiet |
Jasiu...najszczersze wyrazy współczucia:((
|
|
a czego mi wspulczujesz? jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
MIśka ma rację--biedny Jasio!!! nie dość , że powstał dzięki in vitro to jeszcze czeka go starokawalerstwo albo .....hmmm..
|
|
wszystkim kobietom zycze zdrowia, szczescia, pogody ducha i wszystkiego najlepszego...rowniez tego czego same sobie zyczycie i chcialybyscie miec :) :*
|
|
krystyno mamo, czemu poddalas sie in vitro, chociaz z listonoszem poglas to zrobic jak zwykle, jak tata nie mugl. czemu mi to zrobilas jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Popier*olone jak walentynki. Kobiety codziennie powinno się szanować a nie tylko 8 marca Support Your Local Football Team.
|
|
Wiadomo że Co dzień ale są takie dni kiedy trzeba to zrobić w bardzo wyjątkowy sposób taki nie codzienny wiadomo co dzień można dać kobiecie różę zabrać gdzieś na kolację ale w ten dzień trzeba to zrobić w wyjątkowy sposób nie jedną różę a bukiet nie na jakąś tam kolację ale na porządną,romantyczną w porządnej restauracji(w Łomży brak) przy świecach itp lub samemu zrobić taką w domu ;)) Wszystkiego naj naj naj lepszego wszystkim kobietom i kobietkom :D:D
|
|
Czyli na pokaz:) Ehh ... Codziennie trzeba być wyjątkowym:) Support Your Local Football Team.
|
|
P@wci, a czy w dniu mezczyzny ona Cie gdzies zabrala? 95% kobiet nie wie nawet kiedy on jest ;) cos ze szkoly pamientajo o dniu chlopaka, ale nie o tym dniu muwie jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
D****Z18 bleblanie, powtarzane co roku przez wszystkich leniwców, nieśmiałych i bez fantazji. Na codzień nie myślicie o "wyjątkowości" chwili, bez względu na miejsce i czas, wyjątki potwierdzają regułę. Intymne kolacje przy świecach w domu-na pokaz? Heh?
|
|
jasiu ale ty jakis nie do jeb jestes, jak ten nasz binladen z cb.
|
|
Wszystkiego najlepszego xD Pomysłowo.
|
|
Kobieto za kółkiem nie zrozumiałaś mnie chyba do końca:) A co do lenistwa i braku fantazji to uwierz mi nie w moim kierunku;] Support Your Local Football Team.
|
|
Autor: jasiu_smietana (94.254.240.---) Data: 08-03-09 12:04 P@wci, a czy w dniu mezczyzny ona Cie gdzies zabrala? 95% kobiet nie wie nawet kiedy on jest ;) cos ze szkoly pamientajo o dniu chlopaka, ale nie o tym dniu muwie To, że ktoś o Tobie zapomni (nie dziwię się zresztą czytając Twoje posty) nie oznacza jednak, że masz postępować identycznie. Generalnie dzień jak każdy inny zaś miłe słowo powiedziane kobiecie nic nie kosztuje a tyle znaczy......
|
|
2 dni temu byl dzien mezczyzn, pamientaly o was kobiety? jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
poddaj je eutanazji albo uspij bo o Tobie nie pamietaly i nie miales z nich korzysci w tym dniu... a poza tym..zazwyczaj nie zwracam uwagi na ortografie i dziwilam sie ludziom ,ktorzy namolnie zwracali na to uwge..ale w twoim przypadku to juz patologia:p...misiuu break trough with łomża
|
|
Re: Dzieą kobiet |
ja nie mowie o sobie. moja o mnie pamietala. was o zdanie pytam jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |