niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Łomża miasto.......

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019391,title,Dziewczyny-z-penisami-strasza-pasazerow-MPK-w-Lomzy,wid,10918152,wiadomosc.html?ticaid=179f6

nie no masakra co sie dzieje w tym mieście.z tego miasta zrobił się jeden wielki burdel.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Łomża miasto.......

W sumie takie różne głupie rzeczy na pewno dzieją się wszędzie ale jakoś na całą Polskę tylko te z Łomży puszczają.... I fakt jest to masakra... Poza tym wydaje mi się że to chłopacy z tymi penisami nie dziewczyny... Tak było na 4lomza. Nie wiem skąd wp bierze te wiadomości...

ja tez czytalem ze chlopaki z penisem

a to im się nie pomyliło, bo ja widziałem ostatnio jak banda oszołomionych jakimiś środkami slamów wchodziła do autobusu nr8 i mięli przy sobie takiego długiego sztucznego fiuta, pedały jakieś tak myślę ja, pedały

a pedała to w lampę się leje...

hm no co wy przeciez to normalne ,ze łomzynskie chłopy to nic tylko dziewczyny z penisami

Lola z podłomżyńskiego pola

a ty to ch.. z cycamy :D

Who's Your daddy?!!!

Jak się prezio i urzędasy z tzw. UM nie wezmą się do roboty i nie zaczną budować miasta, promować go w Polsce, to kuźwa będą tylko takie niusy szły w świat jak ten o "sztucznych wackach", rozbieranych dziewczynach itp.
A tu się marzy taki nius "Prezydent Miasta Łomży niepomny na ustalenia i Ustawy, w celu rozwoju gospodarczego miasta, zmobilizował lokalne samorządy lokalne, powiatowe i wojewódzkie, a także podmioty gospodarcze, doprowadził do sfinalizowania budowy zelektryfikowanej linii kolejowej do Łomży. W dniu 23....... linię poświęcił Ordynariusz Diecezji .............." Ale prezio woli takie niusy jak cytowane wyżej.
Aha, jak prezio Brzeziński trzyma się kwestii, że na terenie Łomży jest 3 km linii kolejowej, no to niech przez te 3 km dowozi i węgiel ze Śląska. Już to widzę jak MBS na barana worki z węglem nosi.

http://www.kontakty-tygodnik.com.pl/index.php5?dz=40&id=624

a tym cwelom to by się przydało zęby tym sprzętem powybijać

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org