Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Scorpions koncert |
Cześć, Szukam ludzi, którzy jadą na koncert Scorpions-ów do Sopotu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Scorpions koncert |
A kiedy Scorpions ma zagrać w Sopocie?
|
|
24 maja, a supporty robi Kult, wejściówki 70 zł studenci za darmo, 17 maja też jest koncert scorpions ale w Ostrowie Wielkopolskim trochę daleko.
|
|
Hmmm.. trochę to dziwne, bo w ubiegłym (2008) roku też w tych samych dniach, w tych samych miastach, za ta samą kasę (o supporcie KULTU i darmowym wjeździe dla studentów nie wspomnę) tez koncertował u nas SCORPIONS!!!!! Ale jeśli to prawda to bardzo chętnie, bo w ubiegłym roku nie mogłem pojechać (nawał roboty). Ja wybieram się w sierpniu do Chorzowa na U2. A teraz pytanie (na tym forum ryzykowne i retoryczne): jedzie ktoś na ten koncert???
|
|
Na SCORPIONS i U2 za daleko, ale w kwietniu na BUDGIE do Białegostoku, owszem! Ryzykuję: jedzie ktoś jeszcze? I na dobranoc ballad SCORPIONS posłucham :)
|
|
Do Katowic i Sopotu za daleko??? Jeśli tak uważasz to dobrych kapel w okolicy nie uświadczysz. W Warszawie nie zawsze grają najlepsi. Np. Police i Genesis tylko na stadionie w Chorzowie. J.M. Jarre i Gilmour tylko w Gdańsku. O APF nie wspomnę, bo nawet w Bydgoszczy ostatnio grali, a w Warszawie nie. A na Budgie do B-stoku parę osób z Łomży się wybiera. Ja nie wiem, czy uda mi się wyrwać na ten koncert (zobowiązania służbowe), ale chętnie bym się wybrał.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |