niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
groty???????

Witam,
Gdzie można kupić nylonowe groty do lotek do darta? Niby jest sklep sportowy na Bernatowicza i z pewnością tam być powinny ale czy jest jeszcze gdzieś coś takiego??
DZ

Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: groty???????

wez czlowieku sie schowaj takie durne tematy zakladasz. jak jest z pewnoscia na bernatowicza to idz i kup

w biedronce

Kabe jak do mnie piszesz to proszę w języku polskim. Jak nie masz nic do powiedzenia w sprawie to się nie odzywaj. Sam spadaj betonie.

Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.

wez schowaj sie z tymi koncówkami do lotek :) hehe od razu mozna sie domyslec ze zjeb z ciebie skoro nie masz o czym pisac

zamow sobie w internecie bedizesz mial jakie chcesz niemoge chyba ze ci skzoda te 3.5 naprzesylke ,niedlugo beda posty jakie galoty mam dzis zalozyc bokserki stringi czy gacie po tacie.....

Who's Your daddy?!!!

heheh zgodzę się z poprzednikami .

o co wam chodzi? Zwyczajnie zapytał. Nie długo na tym forum jedynym akceptowanym tematem będzie najśmieszniejszy, najgłupszy profil na nk lub fotce....

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

haha, normalny temat. gorszyh tysiace tu widzialem

jedyny prawdziwy jasio :}

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org