Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
groty??????? |
Witam, Gdzie można kupić nylonowe groty do lotek do darta? Niby jest sklep sportowy na Bernatowicza i z pewnością tam być powinny ale czy jest jeszcze gdzieś coś takiego?? DZ Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: groty??????? |
wez czlowieku sie schowaj takie durne tematy zakladasz. jak jest z pewnoscia na bernatowicza to idz i kup
|
|
w biedronce
|
|
Kabe jak do mnie piszesz to proszę w języku polskim. Jak nie masz nic do powiedzenia w sprawie to się nie odzywaj. Sam spadaj betonie. Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
wez schowaj sie z tymi koncówkami do lotek :) hehe od razu mozna sie domyslec ze zjeb z ciebie skoro nie masz o czym pisac
|
|
zamow sobie w internecie bedizesz mial jakie chcesz niemoge chyba ze ci skzoda te 3.5 naprzesylke ,niedlugo beda posty jakie galoty mam dzis zalozyc bokserki stringi czy gacie po tacie..... Who's Your daddy?!!!
|
|
heheh zgodzę się z poprzednikami .
|
|
o co wam chodzi? Zwyczajnie zapytał. Nie długo na tym forum jedynym akceptowanym tematem będzie najśmieszniejszy, najgłupszy profil na nk lub fotce.... ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
haha, normalny temat. gorszyh tysiace tu widzialem jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |