niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dentysta dla dwulatka

Czy macie jakieś doświadczenia z dentystami dla maluchów w Łomży? Jeżeli tak to bardzo proszę polećcie kogoś.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dentysta dla dwulatka

niestety w lomzy nie ma stomatologow dzieciecych. slyszalam ze dr podolak jest ok. i z tego co widzialam dzieci uwielbiaja dr poznalska...tylko nie wiem czy akurat takie maluchy :>>>

:>

mi tez potrzebny dentysta dla 2 latka i to szybko ma juz dziurki w zabkach

Gdy mój mały miał 2.5 roku wybraliśmy się na pierwszą wizyte do dr. Poznalskiego. Ten stomatolog leczy metodą bezwiertłową i w sumie leczenie niewielkich ubytków trwa ok15 minut, więc na tyle krótko, że dziecko nie zdąży się znudzić. Do tego pan doktor ma specjalny maly fotelik dla dzieci, po wizycie zawsze daje jakis prezent itp.Problem jest gdy dziecko ma większe ubytki i wtedy trzeba używać już klasycznej metody :(
Od 2 lat uczęszczamy do dr. Pióro. Ona też stosuje metodę bezwiertłową (ale inną niż dr. poznalski). Jest tańsza i uważam ze ma zdecydowanie większą cierpliwość do dzieciaków niż dr. Poznalski. Fajnym rozwiazaniem jest zamontowanie takiego malego monitorka na glowa pacjenta, na ktorym wyswietlaja się rozne zwierzeta itp, po to by nieco odwrocic uwage dziecka.
Ogólnie na początek polecam obu tych stomatologów. Mysle ze widok wiertła może zniechęcic malucha na wiele lat.

dream on

A ja dr Pióro nie polecam!!! Monitorki nad głowami nic nie dadzą, jeśli stomatolog to partacz:( A tak jest w przypadku dr Pióro, byłem u niej z moją córką i trzy razy miała ten sam ząbek robiony, bo ciągle jej plomba wypadała i oczywiście za każdym razem Pani dr próbowała mi wpierać, że to inny ząbek. Paranoja jakaś, jakbym do 10 liczyć nie umiał. Tak więc odradzam gabinet Państwa Pióro!!!

Ja Polecam Stom.Sławomire Wądołowską , Moja coreczka ma prawie 3 lata i ostanio bylam z coreczka i nawet nie zaplakala, robi to bezbolesnie , jest bardzo mila Naprawde Bardzo dobry dentysta..Jeden z najlepszych w Łomzy ma swoj salon rowniez w Zabrowie a takze jezdzi na kursy za granice , ma pelno dyplomow i ksiazek za NAJLEPSZA...
Ulica. Hipokratesa kolo Szpitala Nowego ...
Bedzie wywieszka na domu

MAdZiUlka

gdzie przyjmuje poznalski?

a czy ta stomatolog wądołowska przyjmuje też na kase chorych

dr.poznalski łomża ulica długa 22/1 telefon 86 216-63-30

15234

Ja chodze z dzieckie do Modent na ul.Ks.Anny 5 - tez jestem zadowolona

ja serdecznie polecam panią Agatę Podolak. Nie mam pojęcia gdzie teraz przyjmuje,ale jest swietna,pamietam ją jeszcze z dziecinstwa i gdybym miała wybierac to wybralabym nią. Nigdy nie zapomne "robaka w brudnych skarpetkach,który zamieszkał w moim zębie i trzeba go wystraszyc burczącą wiertarką,zeby sobie poszedł". jeszcze raz polecam

kimkolwiekjestem

Chodzę z dzieckiem również na ks. Anny 5 ma roczek i 8 miesięcy i jestem zadowolona bardzo mi pomogła

dzis moja corka miala pierwsza wizyte u dr Poznalskiego (mlodszego) - nie zabolalo nawet przez chwile, tlumaczyk jej wszystko co robi, byl bardzo cierpliwy. a mala zaraz po wyjsciu zapytala, kiedy znow pojdzie do Pana Zabka;) Zdecydowanie polecam

No widzisz Zuziam jak byś używała czystych skarpet to takich problemów by nie było, a tak to pamiętasz tego robaka do dzisiaj.

fanko bociana - idiotyczny komentarz z twojej strony ;]

kimkolwiekjestem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org