niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nagla Smierc legenda

Śmiać mi się chce jak czytam na stronie głównej łomżyńskiego portalu, że jeden z policjantów przechodzi na emeryturę. Wielki news ;) Właściwie to spore wydarzenie, że ten Pan odchodzi, ale żeby umieszczać od razu informację o tym na stronie głównej?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nagla Smierc legenda

gdybys znal choc odrobine lomzynska historie lat 80-tych to bys sie nie dziwil !!! Leszek sam opowiadal mi te historie i nie bylo to tak jak tu opisali , rolnik oral na polu a leszek wracal wtedy zly bo wydelegowali go do pracy w kolnie ! musial sie na kims wyzyc i trafil sie rolnik orajacy ziemie o zachodzie slonca ktory nie mial dokumentow !!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

mario

heh kiedys mnie pokaral 100 mandatu to nijak sie mialo do kary 500 maksymalnej-dla mnie okazal sie czlowiekiem potem z 500 zszedl sam do 50 wiec ludzki facet:) i nawet milo go wspominam-szerokosci na emeryturce zycze

bigi2004

lomzanin, słuchałem nie raz opowieści o Łomży lat '80 i nawet początku '90, bo sam wtedy za młody byłem żeby wszystko kumać, ale żeby od razu umieszczać info na str. głównej na temat przejścia na emeryturę słynnego pana "Nagła Śmierć"? Rozumiem żeby ktoś założył wątek na forum na ten temat, ale żeby zaraz news na całą Łomżę z tego robić? Tu widać fenomen postaci o którą cała rozkmina :)))
pozdrawiam

Jakie miasto takie legendy ..

Abstracts zgadzam się.
Też mi z niego legenda. Babcie karac mandatami ehhh. Tak, Pan Nagły daje wielki przykład - alkoholizm.

Sprzedam akwarium, sprzęt akw.
https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka
Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków:
https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013

to chyba normalne,że jesli jedziemy nie zgodnie z prawem,to należy się mandat.I czym tu się dziwić?Jesli by wszycy policjanci byli tacy jak on,to byłby lepszy porządek na ulicach i mniej pijaków by jezdziło.Za nic mandatów nie dają!!!

to ci mi legenda "czerwona twarz od gorzaly" :))) a tak na marginesie zobaczymy teraz jaki z niego twardziel bez munduru. nie zazdroszcze tylu ukaranych kierowcow i przechodni nie ktorych tylko za to ze przejscie dla pieszych przechodzili skosem:)))) zycze milej i spokojnej emerytury;))))

wielka mi tu legenda, burak , bylem świadkiem jak wyzwał ludzi od wieśniaków debili i innych tam tylko za to ze przeszli na skos po pasach, raz tez miałem przyjemność raczej nieprzyjemność z tym człowiekiem ubzdurał sobie ze przeszedłem na czerwonym przy drzewnej i na sile chciał wcisnąć mi mandat , pchał mi łapy do kieszeni w celu odnalezienia mojego dowodu osobistego, to jest raczej był policjant z którego obecni maja brać przykład ???ten człowiek miał zero szacunku dla drogiego człowieka ,

Nie przesadzacie przypadkiem?

Piszą o nim, bo Łomża nie jest dużym miastem i praktycznie wszyscy tu się znają, a że był policjantem z bardzo długim stażem i na dodatek o niespotykanym pseudonimie, to nie ma się czemu dziwić.

Dla mnie człowiek jak każdy inny, miał robotę jaką miał i wykonywał ją bardzo sumiennie, czasami za bardzo, ale to była jego praca. Szczerze to chyba wolałbym spotkać na drodze jego niż tych wszystkich nowych, co tak bardzo chcą się wykazać i popisać przed komendantem, bo złapali kogoś za brak zapiętych pasów czy rozmowę przez telefon, podczas gdy na ulicy ścigają się małolaci.

Co do wspomnień z Panem Nagła Śmierć to nie mogę narzekać, bo równo rok temu zatrzymał mnie i mógł spokojnie dać mi mandat 850zł i 10pkt karnych a skończyło się na 100zł. Pozdrawiam i życzę spokojnej emeryturki.

Słyszałem że na emeryturze zajmie sie prowadzeniem solarium - facet to chodząca reklama super karnacji ;-).

Chciałeś wydymać Freda teraz Fred wydyma Ciebie.

lomzanin ty psi wytrysku.z psami trzymasz spoleczniaku **********.Mu leszek tą historie opowiadał.Gałgan

Sa nowi na jego miejsce - szczególnie pozdrawiam panią sylwie z pod łomżyńskiej wsi ;) Pewnie też będzie żywą legendą ....

taka z niego legenda jak ze mniei ksiadz zwykly kraweznik zobaczymy jak sie odnajdzie w spoleczenstiwe ktorego tak nienawidzil na emeryturze zycze mu niezlego wpierdolu :]

heeeehhhhee jajca sobie robi z pana leszka

Teraz Wasza kolej na spowiedź z sumienności pracy: żadnych uchybień i\lub potknięć?

Spoko Panowie On odszedł ale koledzy zostali !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

te psełdo {nagła śmierc} zapewne nie jedna osoba tego mu życzy

łomżanin jeżeli tak było jak piszesz o tym rolniku to po pierwsze pole na którym orał nie było drogą publiczną! Świadczy to o przekroczeniu uprawnien albo o nieznajomości przepisów jak by nie kombinował to wszystko już wiadomo.

To, ze ktoś się do wszystkiego czepia nie oznacza, ze jest dobrym policjantem.
To tylko odreagowanie własnych kompleksów.
Policjant ma mieć jaja (ten nie miał) i czepialstwem tego się nie nadrobi .
Przykład z rolnikiem wszystko wyjaśnia.
Trzeba sobie zdawać sprawę w jakich latach poszedł do policji, jaki materiał ludzki tam szedł w tym czasie :)))))))))). Całe życie był cienias, mundur sierocie życie uratował i dał namiastkę tego, że jest kimś.
Teraz zapewne do wszystkich z daleka będzie krzyczał "ceść"(szczególnie do tych co ich nie poznawał), bo to taki typ człowieka

Uwaga!!! nabity :)))))

Ludzie, dajcie spokój z tym rolniekiem, to były jeszcze pewnie poprzednie czasy. Nie przyrównujcie kiedyś do dziś, bo dziś jest zupełnie inaczej. No może poza jednym, rolnicy nadal jeżdżą ciągnikami bez świateł bez dokumentw i po kielichu:). Wystarczy poczytać trochę w internecie i wszystkoe będzie jasne.

tym bardziej jeszcze jak powiedział że był wnerwiony i musiał się na kimś wyładować,___ już lepiej nie trzeba__ snobizm, skłonności sado macho itd, niestety rewolwer ma rację i choć nikomu złego nigdy nie życzę to zaczynam się obawiać żeby to jego ksywka nie zaczeła działać przeciw niemu.

z dobrze poinformowanych źródeł śpiesze donieść ,że w drogówce czytają wasze wypociny.Według posiadanych informacji po lekturze ich treści postanowino ,że w przypadku gdy Panu Nagła Śmierć włos spadnie z głowy albo nawet poczuje się niekomfortowo z powodów zachowań czy wypowiedzi co niektórych potomków roztrząsaczy gnoju ci ostatni niechybnie poczują oddech prawa o ruchu drogowym na swoich plechach . Pamiętajcie koledzy nigdy nie zapominają o swoich kolegach.

A chłopcy radarowcy są sprytni i dotrą wszedzie aby ustalić namiary na miles 85 czy mu podobnych. Dla nich drzwi się same otwierają.

Lola z podłomżyńskiego pola

Lola, takie strachy , to na lachy :))))

Nie potrzeba mieć dobrze poinformowanych źródeł aby wiedzieć, ze lektura tego tematu, to teraz hicior w policji.:))))))))))
Spryt chłopców radarowców, to "pół bileciku panie władzo". Wielki spryt :)))))))))))
Jak są sprytni, to niech chłopcy radarowcy uważają , bo czasy się zmieniają, kandydatów do policji jest dużo, wizerunek policji się zmienia i obwieszonych złotem Jolo z brzuchem co 100 metrów nie przebiegną będą wywalać. Będzie trzeba żyć na garnuszku swoich bogatych żon lub rodzin. Tym bardziej jak będą skargi. Oooooooooo
Dzisiaj takiego spryciarza można nagrać, dyktafon jest w prawie każdym telefonie. Można tez sfilmować i narobić zdjęć i drzwi się otworzą, ale do zatrudniaka. A co panowie oprócz wypisywania mandatów i bujania się autem po mieście potrafią ????
Nadstawią tak tyłka za kolegę ???
A swoja drogą kto tam dla kogo jest kolegą. Chyba tylko tak w deklaracjach słownych. Z tego co wiem, to wielu policjantów wiedziało, ze przegina pałę i nie bardzo chce mi się wierzyć aby za jego przegięcia chcieli ryzykować swoje emeryturki.
Lola tak dla twojej świadomości, różni ludzie czytają, te wypociny, nie tylko "spryciarze z drogówki", ale tacy prawdziwi spryciarze też.

" ....A chłopcy radarowcy są sprytni i dotrą wszędzie aby ustalić namiary na miles 85 czy mu podobnych. Dla nich drzwi się same otwierają. "

Z art. ustalanie w nielegalny i bez pod stawny sposób bez postępowania personaliów i ich wykorzystywanie do swoich celów podlega każe.....

Dotyczy to też władze,prawo jest dla każdego i przeciw niemu.......

A co do drogówki to ich nękanie też powinno być ukrócone.

..... WOLNOŚĆ słowa i wypowiedzi........

W....

Panie rewolwer Pan jest nie tylko śmieszny ale głównie żałosny, zamiast szarych komórek w głowie wybaczy Pan widać wyraźnie styropian. Typowy wytwór współczesnych masmediów TVN i Wyborczej. Dla zaspokojenia swoich marzeń w produkcji polecam TVN Kontakt docenią.

Brawo Lola, niektórzy są tu niedowartościowani, może do .......policji nie przyjęli?:)

Do policji w tamtym okresie, to przyjmowali z łapanki :))))
Też mi coś :)))) Policjantem być :)))))) marzenie moje :)))))) i stać w krzakach z radarem.
Brzeczyszczykiewicz masz poczucie humoru.:)))))

Lola widzę , ze osobiście jesteś zaangażowana w temacie.
Pojechałaś ostro, aż mnie boki ze śmiechu bolą i pewnie tych co w policji czytają też.
Dodam, ze twój idol piwa nawarzył sobie sam, i pozostali policjanci nie maja interesu go bronić. Może nie wiesz , ze w policji też jest wielu co go kochają :)))))))) więc śledzą ten temat z rumieńcami :))))))
Solidarność policjantów ma zastosowanie wtedy gdy chodzi o ich bezpieczeństwo w kontakcie z przestępcami. Ja i normalni ludzie zapewne to popierają. Ale gdy ktoś jeździł i robił z siebie wała, aby otrzymać "belkę", albo, żeby się wyżyć, to dzisiaj nikt za niego nie będzie ryzykował kariery.
Czy tylko "nagła śmierć" wypisywał mandaty ????
To dlaczego do innych policjantów ludzie nie maja pretensji ????

Wacek2009 - słuszna uwaga

i w zespole zawsze sie znajdzie świnia albo jak to sie mówi kret - czy tak Panie rewolwer? Tylko nie chciałabym być w Pana skórze jak to rozpracują.

Znaczy co Panie z pola - jakieś groźby czy coś? Kogo i w co Ty tutaj wkręcasz?

Lola z pola nie gadaj głupot, bo brzydko mówiąc policja może gówno zrobic. Nikt tu nikomu nie grozi. A co Cię tak ugryzło? Czyżbyś sama należała do grona policjantów?
Z dobrze poinformowanych źródeł wiem, że pan "Nagłą Śmierc" prawie nie ma kolegów w pracy bo ogólnie był nie lubiany. A Ty nie gadaj takich głupot, bo równie dobrze Ciebie ktoś może znaleś i porozmawiac w cztery oczy.
Większośc policjantów dobrze znało praktyki Pana Nagłego i naciąganie (a nawet i łamanie) przez niego prawa.

Sprzedam akwarium, sprzęt akw.
https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka
Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków:
https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013

nie strasz nie strasz bo się zesrasz - to do obrończyni strażnika texasu

Lola- jak sama widzisz, jesteś jedynym obrońcą, tego pana :))))
A może jesteś tym panem, kto to wie? :)))))

Lola - rozpracować , to oni mogą flaszkę w krzakach i przy tym pozostańmy :))))))))))))
Bo opłakanie będzie jak "ich" rozpracują.

Każdy zrozumie policjanta który karze, który jest dzielny i prawy, ale trudno zrozumieć policjanta który się czepia, prowokuje i wykorzystuje mundur, aby dopieścić swoje wykrzywione ego.

a z czego sobie chałupe kupil? ha ha sam sie chwalił po pijaku rekord w łape to 10tys zł jak tirowca przeładowanego i na kacu ciachnoł

http://moviemix.tnb.pl

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org