poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Urwisek -sala zabaw na Ks. Anny, czy ktoś był i może coś powiedzieć.

Urwisek -sala zabaw na Ks. Anny, czy ktoś był i może coś powiedzieć? Nie maja strony www i nie bardzo wiem co mają na miejscu dla dzieci i czy warto sie tam wybrać.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Urwisek -sala zabaw na Ks. Anny, czy ktoś był i może coś powiedzieć.

nie warto, byłem widzialem, dziecko tam juz nie chce isc

tarczyn wiec twoje dziecko pewnie woli Adulka:)gdzie jest smrod...moj malec byl i zawsze jak tylko ma chwilke to chce tam isc.troche malo miejsca ale za to dla dziecka przyjemnie polecam

Faktycznie w Adulku to w basenie z piłeczkami można znaleźć pozostałości po przyjęciach urodzinowych... W Urwisku jest mniej miejsca i mniej atrakcji dla dzieci, ale przynajmniej jak narazie jest bardzo czysto...

A mozecie napisac jaki koszt wstepu dla doroslych z dzieckiem jest w obu salach zabaw??

magia_2

dziecko za 7zl a za rodzica sie nieplaci fajna bawialnia troche malo miejsca ale bardzo kolorowy lokal polecam

chodze tam ze swoja 3 latka i poltoraroczna coreczka. place tyle co za jedna ( a w adulku i teczy za dwie) czyli 7 zl pierwsza godzina a nastepna 5zl. moje dzieci najbardziej lubia ten plac zabaw bo tu jest czysto i tu moga sie bawic samodzielnie a w pozostalych musze je podsadzac i pomagac. wiec dla maluchow polecam

:>

"Adulek", "Tęcza", "Urwisek". Rozumiem, ze są to trzy różne bawialnie dla dzieci w Łomży.
Czy ktoś może mi udzielić informacji gdzie się one znajdują, bo w powyższych postach wskazano adres tylko jednej z nich - Ks. Anny, choć też bez dokładnego namiaru? Prosiłbym o informacje od Was na temat tych bawialni i gdzie się znajdują, ulice. Jestem zainteresowany, gdyż chciałbym zaprowadzić czasem swego synka do którejś z nich. Którą polecacie?
Pozdrawiam.

Adulek jest po drugiej stronie Ambroziaka , ten sam budynek co biedronka tylko wejscie jest od szczytu i po schodkach w dół. Tęcza na polowej w kierunku nowego sądu i jak na sadową jest w lewo to do niego skręca sie w prawo i to taki budynek ozdobiony cegiełkami . Obok niego jest stomatolog. Urwisek jest na Księżnej Anny jak jedzie się w kierunku szosy zambrowskiej i po lewej stronie są nowe bloki to jest to numer 7 albo jedenaście... ;) w kazdym bądź razie to ten sam blok gdzie jest salon optyczny i jak salon jest przodem do ulicy to urwisek jest na lewej stronie budynku...ufff chyba w miarę dokładnie

:>

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org