Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
reaktywacja |
???????? atom się reaktywuje????????? będzie się działo!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: reaktywacja |
Znowu?;-D wątpię czy to wypali....
|
|
a z kad masz te informacje???
|
|
z samego źródła wiem nawet jak to się będzie nazywało będzie się działo!!!
|
|
bendzie sie nazywalo: "autanazja" jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
dobrze ze nie srał tam i nazat
|
|
bardzo miła nowina oby ! Łomża leży na Mazowszu !
|
|
znowu pajace w białych rękawiczkach z okolicznych wiosek będą sie gibać , wiksiarze jeb...ni
|
|
szalony palacz c.o. - nie bój żaby :) żadne białe rękawiczki z tego co wiem ma być dosyć ostra selekcja ma to być club z dwoma poziomami, strefą Vip oraz Viproomem będzie się działo!!!
|
|
Oby,lepszy rydz niż nic,bo w tej Łomży to właśnie jest NIC.
|
|
też tak sądzę. może wreszcie coś ciekawego będzie się działo w tej Łomży będzie się działo!!!
|
|
"z tego co wiem ma być dosyć ostra selekcja ma to być club z dwoma poziomami,sterfa Vip oraz Viproomem" a jacy vipowie maja tam przychodzic?? bo wszyscy chyba juz siedzą:)) a z tego co ja wiem to klub ten otwiera były właściciel amnezji piszę były bo podobno już nie jest bo zalegał z czynszami:))) także nie wróże temu klubowi nic dobrego tak samo będzie jak w przypadku upadającej amnezji. jasiu smietana chyba masz racje klub ten jak najbardziej powinien przyjąć nazwę AUTANAZJA. Ale czas pokaże kiedy ta autanazja nastapi:))))
|
|
kola - ciekawe gdzie uzyskałęś/aś takie informacje. Szef ma się dobrze Amnesia działa no i cóż pewnie nie wejdziesz do byłego atomu bo za mało ma się latek lub w dresach się chodzi - a tak po za tym muszę uspokoić konkurencję, że niestety się otworzymy i to dość szybko. Zapewniam, że żadnej tandety nie będzie i co najważniejsze takich gwiazd Łomża jeszcze nie widziała . Info wkrótce. Pozdro dla wszystkich "miłych" przyjaciół
|
|
No to czekamy, czekamy z niecierpliwością :) Amnesia maxx a możesz zdradzić chociaż troszkę co to będą za gwiazdy? Albo chociaż jakie style muzyczne soba reprezentują?
|
|
za parę dni będzie postawiona strona i wszystkiego się dowiecie w każdym bądź razie każdy znajdzie coś dla siebie (r'n'b. elektro, hause, pop, komercja, itp)
|
|
No to mamy kolejny klub z muzyką komercyjną w Łomży bleeeeeeee :/ A może tak z jeden dzień w miesiącu przeznaczyć na D'N'B, minimale, Tech-house...
|
|
|
a nie mówiłem (pisałem:) To dla tych niedowiarków........ htp://www.amnesiamaxx.pl http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090319/REG20/225418281 będzie się działo!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |