Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiH w Łomży |
6 marca 2009 w Yamie wystąpi PiH. Fani HH wiedzą o kogo chodzi. Przez wielu uznawany za najlepszego rapera, a jego ostatnia płyta za najlepszą mijającego roku. Jak ktoś wie coś więcej niech da znać. ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiH w Łomży |
Panstwowa Inspekcja Handlu no no ciekawe jak sie te wystepy zakoncza.
|
|
DO dupy z hip hopem .A REKALMIE PODZIEKUJMY
|
|
pih to jeeebany sleeeedz !!!!
|
|
DxxxD - o tym samym pomyślałem:):) już widze tą kontrole w rytmie hip hop
|
|
Przyjdzie hołota w dresiwie z manhatanu i będą się bujać na prawo i lewo:) Powiedzą mamie że idą do kolegi spać to ich puści na dłuzej:) Strzelą dwa piwa i będą drzeć mordy jak małpy. Nie warto iść i ze względu na tego całego PIHa i ze względu na przewidywaną publikę:) Support Your Local Football Team.
|
|
Pseudi reklama lepszą jest od żadnej. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
Sebo19 -''DO dupy z hip hopem .A REKALMIE PODZIEKUJMY'' marcelus2000 -''Pseudi reklama lepszą jest od żadnej.'' A nawet jak reklama, to co, żal Wam du...ę ściska? HaHa. Otwórzcie własne lokale i zobaczycie jak to działa!
|
|
dobry i pih ,na pewno będe
|
|
to żadna reklama. Pisze to tylko dlatego, że nigdzie o tym nie słychać, a może kogoś to interesuje :]. Nie mam nic wspólnego z Yamą. ...
|
|
i tak od 19 lat :) _______________________________________________________________ Zapraszam na Nasz servis Łomżyńskiego rapu www.raplomza.pl w w w . R a p L o m z a . p l Zapraszam do rejestracji na forum i Rozwijania servisu // www.RapLomza.pl Zapraszam na |: www.RapLomza.pl rejestrować się na forum i Rozwijać servis !!
|
|
ja osobiscie nie slucham PIHa ale cale szczescie ze ktos wogole przyjedzie i zrobi cos w tej lomzy , tak zawsze trzeba jezdzic do bialegostoku na koncerty a jak ktos byl to wie ze zbyt pewnie sie tam poczuc nie mozna wsrod tylu sledzi i oczy trza miec dookola glowy =]
|
|
Żeby PEJA przyjechał to była by jazda jestem jego fanem sam trochę rapuje a PIH z nim śpiewał
|
|
wspierać sledziucha bleee ! Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Co za mentalność... Powinni wszystkich tych 'lokalnych patriotów' w worki powkładać i potopić w Siemianówce.
|
|
zeby nie bylo watpliwosci - oficjalnie potwierdzam piatkowy koncert PIHa. mam tez jedno pytanie: co byscie powiedzieli na Soundsystem z NUMEREM RAZ ? Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
spoko wole pezeta
|
|
Żeby Kazik przyjechał do Łomży i dał koncert było by coś ;))
|
|
A teraz pytanie trochę z innej beczki, czy wjazd będzie od 18 lat?
|
|
to raczej oczywiste Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
No to tłumów bym się nie spodziewał :P
|
|
co znowu murzyny
|
|
D****Z18 wiesniak z Ciebie
|
|
wiesniak to malo powiedziane...
|
|
Na PIHa nie ide nie bo nie ma sensu. Chyba nigdy sie nie doczekamy Peji... Pomysłowo.
|
|
SLU kiedyś było w Łomży na Wirującej Strefie 5 lub 6 lat temu :P
|
|
Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
dobromil jak chcesz na Ryska to 4 kwietnia w klubie gwint w bialym gra nowy material z solufki ja sie wybieram jak nie osrasz zbroi w sledziewie to przyjezdzaj :] Who's Your daddy?!!!
|
|
Peja już był, Pezet też.. no i Kazik :) Kiedyś PIHu robił dobry rap, jeszcze za czasów 17, teraz nie bardzo mogę go słuchać ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |