Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CHAMULCE!!! |
Rusza mi z oporem ...Jak tylko wezme na luz zaraz się zatrzymuje..chamulce sie zablokowały???Kurna co z tym zrobić nawet do warsztatu nie dojade :/ jeszcze i na gaz nie moge przełączyć .Jakieś fatum nad tym samochodem ciązy... :(((
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CHAMULCE!!! |
ja patrze że ty sam nie masz żadnych oporów i potrafisz napisać hamulce przez CH !!!!!!!! "Gdyby nie Internet to bym nie wiedział, że tylu idiotów jest na świecie" S.Lem
|
|
hah ma się ten talent :D ale moze bys cos o usterce poradzil :P
|
|
Możliwe ze ręczny zamarzł lub się zablokował. PrZeMo
|
|
inteligenci pie r do le ni, wiesniaki. kolezko napewno reczny ci zamarzl. musisz wstawic samochod na kilka godzin do jakiegos cieplego garazu i bedzie spoko. mechanik tu niewiele pomoze, nie bedzie przeciez rozbieral calego ukladu hamulcowego. pozdrawiam.
|
|
pewnie reczny walnij jakims mlotkiem lub czyms w bolce w tylnich kolach lub uderz na wstecznym w kraweznik. Napewno pomoze ;) znane z autopsji
|
|
Ja recznego w zime nie zaciagam..na ręcznym to on by mi rwal a on skrzypi i ruszyć nie moze..juz wczesniej czasem mi spadal z obrótów na trasie i grzały się kóleczka..
|
|
No to ja zapraszam na www.motone.pl tam chłopaki na 100% Ci pomogą !!
|
|
Autor: VizeV (---.elomza.pl) Data: 01-03-09 11:44 .Jakieś fatum nad tym samochodem ciązy... :((( Moze to nie fatum, tylko powazny wiek autka daje znac o sobie co ? :) ŁKS rules !
|
|
9 lat to nie tak sporo ;P
|
|
Fakt, mlody wiek - pewnie cholerstwo rzeczywiscie sie zablokowalo. ŁKS rules !
|
|
niemam nerwów juz na ten samochód heh.. porządny rower sobie kupie :P
|
|
Chamulce przez "ch" to są w okolicznych wiochach,łby mają zablokowane jak Twoje hamulce. Kokosz
|
|
nie rozumiem tego co napisałes hehe
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |