Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
NAWIGACJA |
Gdzie w Łomży można naprawić nawigację?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: NAWIGACJA |
na wylocie na ostrołeke koles na rondzie(z prawej strony jak lecisz od wojska polskiego) tam sie zna nawet troche Ostatnio tam poprawiał i wszystko ok takze polecam
|
|
NIGDZIE, KOLEŻKA NA WYLOCIE NA OSTROŁĘKĘ NIE ZNA SIĘ NA NAPRAWIE TYLKO NA WGRYWANIU NOWEGO OPROGRAMOWANIA. W ŁOMZY NIE MA NIKOGO NORMALNEGO OD NAVI, A CO CI PADŁO I W CZYM?
|
|
na poznąskiej koło urzędu celnego koleś sie zna ostatnio mi naprawiał i dobrze i tanio zrobił cb-radyjka też robi to taki budyneczek jak blok
|
|
Na ulicy Poznańskiej,przy Urzędzie Celnym.
|
|
Ale naprawiał czy wgrywał oprogramowanie? Ja ma uszkodzoną pamięć w navi i raczej nie ma tu na miejscu magika który to naprawi. Wczytywanie nowych map i ustawień to nie naprawa , nie zapominajcie ze większość navi chodzi na zwykłym window-sie więc nie jest to jakieś trudne do ogarniecia.
|
|
Naprawiał,bo wcale nie można było włączyć.Zawiozłem najpierw na wojska polskiego,ale tam nie dali rady zrobić i wysłali mnie do serwisu na poznańskiej
|
|
Zaniosłem na wojska polskiego i nie dali rady zrobić polecili mi oddać do serwisu na poznańskiej.Była naprawiana.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |