Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
8 marca |
Witam mam problem niewiem co kupić dziewczynie-narzeczonej na dzień kobiet wszystko juz kupilem.Może macie jakieś fajne pomysły prosze pomóżcie i piszcie...z gory dziekuje:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 8 marca |
kup jej seksiastą kiecke..bedzie sie ubierala w nią na randki z tobą :)
|
|
zamow kwiaty z dostawa do domu..99% kobiet by bylo zadowolone.
|
|
to co piszecie juz to zrobilem...moze ktos ma orginalne pomysly...
|
|
zagraj jej pod oknem (tudzież balkonem) piękną serenadę jeśli nie umiesz wynajmij kapelę która to za ciebie zrobi oryginalne nieprawdaż ? pozdrawiam i powodzenia amancie ... ;)
|
|
np. weekend w SPA /gotowe pakiety dla 2 osób/, w pokoju niespodzianka; kwiaty, płatki róż na atłasowej poscieli, schłodzony szampan,kosz owoców, DiDi
|
|
kup jej wibrator tego pewnie jej brakuje...
|
|
Zrób jej dziecko :-)
|
|
Ja proponuję kolację przy świecach :):)
|
|
Nic nie kupuj... ja tez nic nie kupie może w końcu się od niej UWOLNIĘ!!! Tyle w koło pięknych kobiet a ja będę się trzymaj jednej ... to przecież grzech tak ciągle z jedną !!! pozdrawiam
|
|
zabierz ją za miasto ,wyłączcie telefony badzcie tylko dla siebie ,zabierz ze sobą koszyczek z jedzeniem ...będzie to prezent orginalny a nie materialny.materialne prezenty nie powinny się liczyć gdy wchodzi uczucie.miłość trzeba pielęgnować a nie kupować prezentam co raz to droższymui. 15234
|
|
NIC jej nie kupuj!!! pewnie to ją zaskoczy... :-) ........
|
|
http://www.swiat.biz.pl/prezenty/prezenty.php
|
|
ja tez tak mysle jak OjciecR ze ten wibrator bedzie najlepszy
|
|
Kup jej pierscionek,moze taka srebrna,grubsza obraczke i wygraderuj od spodu date kiedy zaczeliscie ze soba chodzic i swoje imie,sobie mozesz tez taki sprawic tylko z jej imieniem.Troche drogo ale mysle ze powinna byc zadowolona:) Jak nie chcesz sie wykosztowywac kup jej roze i napisz wiersz ...ach...:) Zycze milego dnia kobiet:) bPzdr.
|
|
fireblade takie cos to raczej na walentynki czy rocznice a nie na dzien kobiet... mysle ze jakies kwiatki i kino wystarcza
|
|
Ok moze i tak:) Ale jak kino to i popcorn:)
|
|
popcorn niech sobie sama kupi :) od pocornu d*pa rosnie :P co ma chlopak przykladac do tego rece-jak ma sie tuczyc to sama,zeby potem nie bylo ze przez niego przytyla hahahaha
|
|
daj jej swojego tulipana w odswietnym ubranku
|
|
daj jej w ryja, będzie pamiętała o tobie na zawsze
|
|
kup jej patelnie -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |