Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SNY..... |
a co wam sie sni po nocach?cos ciekawego, ekstremalnego? macie jakies swoje znaczenie snow itp. kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SNY..... |
koszmary
|
|
czego stoisz na torach czego stoisz na torach!!
|
|
a tam w Lomzy nawet jak bys stal to i tak bys predzej z glodu zgona mykną nim by jakis pociag zajechal...
|
|
a mi sie sni ze czasami latam hilihopterem nad Lomza. a dzisiaj mi sie snilo, ze wszyscy ludzie lataj na golasa hmm... kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
A mi się śnią gołe baby
|
|
Sen jest odzwierciedleniem stanu psychicznego pacjenta:)życzę miłych snów.
|
|
bys sie zdziwil bo o 8:30 rano by Cie stuknął :) Łomża leży na Mazowszu !
|
|
A mi gołe chłopy
|
|
Moje sny są odlotowe i kolorowe... :D Czego wszystkim Państwu życzę!!
|
|
a mi sie snil diabel dzisiaj i sie nie wyspalam bo mnie ganial o! kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
Diabeł?? a może to był murzyn bo mnie ostatnio śniły się murzyni
|
|
A mi sie śniła dzisiaj wielkaaa czarna dziura :)
|
|
a mi że mnie teściowa z siekierą ganiała... trauma :(
|
|
nie to byl diabel taki czerwony i brzydki i dlugiego nasa mial a taki krzywy eh.. kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
Nie wiem jak komu ale często sny się spełniają, trzeba w to wierzyć, podobnie jak w coś nadzwyczajnego, lecz współczuję temu co się śniła teściowa z siekierą, w jego przypadku wolałbym być niewierzącym w sny hehehe. Miłych senków.
|
|
A mi się śniła piękna kobieta lat 23 > Nazywała się Pamela Anderson ( kązdy facet ją zna i znał ) .A masowała mnie olejkami dwoma że oo .... a gorąco było hhih
|
|
Sny sie spelniaja? Ja na jawie kostuche widzialem i ja pogonilem. Na drugi dzien w poludnie rozbilem auto i wyszlem z tego jedynie z paroma szwami...
|
|
a mnie sie snil sen jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
ooo lepiej zeby sie nie spelnialy bo ten diabel brzydki byl,a ja to ostatnio same koszmary mam sie ganiaja ,zabijaja,kalecza i takie tam i duchy mi sie snia.czasami to sie budze i patrze gdzie jestem.....straszne te sny a wydaja sie takie prawdziwe.... eeee...a wiecie ze to sie wyspac nie mozna jak tak sie zle sni i wogole trudno jest zasnac...i glowa z tego wszystkiego boli ehh....... .....bo zeby to tak gole ladne chlopy sie snily ooo to ja bym wtedy spala bodaj ze i caly dzien:D :P :) hehehehe kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
a mnie się śniło że byłem wczoraj najebany jak świnia... a może to nie był sen :o
|
|
ja od 9 dni nie pale i codziennie mi sie sni ze pekam i kopce jak smok znowu
|
|
mi się często śni ,że uciekam przed kimś ale zawsze mnie dogania bo jakoś pomału biegne.. Pomysłowo.
|
|
Wybita szyba w samochodzie,brak radia i komórki. Niestety, nie było czasu na sen.
|
|
a mi sie teraz nic nie sni o. kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
brak snów to oznaka choroby psychicznej podobno xD
|
|
hehehe to dobrze ze dzisiaj mi sie cos snilo.ale ten sen taki nie wyrazny byl.i w kazdym snie biegam. kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |