niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
udine- lech kikut to pedał kto sie z tym zgodzi

bez komentarza. WKURWIONYNA MAXA!!!!!!!!!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: udine- lech kikut to pedał kto sie z tym zgodzi

Lepiej Pomyśl o prawdziwych sportowcach dzisiaj jedna odeszła a nie o szmaciarzach z lecha !!!

sam jesteś szmaciarz stre12

A co do Kikuta , to popełnił błąd ,ale i tak wynik 1:1 nie dawał nam awansu ,więc niech Lech gra w lidze , niech zdobędą mistrzostwo i grają o ligę mistrzów .

Przez kikuta lech nie odpadł...

Sprzedali mecz

Uwaga!!! nabity :)))))

typowa polska mentalność: jak się nie uda to wyzwać..każdy ma prawo popełnić błąd zgadzam się z Donaldem to nie przez Kikuta Lech odpadł tylko przez swoją słabą grę w 2 połowie..szkoda była możliwość przejścia Włochów, a teraz pozostaje skupić się na lidze
Pozdrowienia dla prawdziwych kibiców!!!

Live for nothing or die for something...

Smuda to pajac - krytykował Leo za zmiany ze Słowacją po których padły 2 pechowe bramki a sam wprowadził patałacha, który załatwił mecz........ .

Cracovia łowcy psów !!!

A kogo Smuda miał wprowadzić - bramkarza ????? Tutaj problem polega na tym że niema wartościowych zmienników.

Co by nie gadać to ten Kikut sie nie popisał zawalił ze trzy kluczowe dla spotkania sytuacje, pozatym w koncowce cała ekipa juz sie wypaliła

CENTRUM

Lol nie ma na kogo zwalić winy to na Kikuta.Czytam wiadomości na onecie w komentarzach Kikut.Nie wiem co się wydarzyło w przerwie ,ale lech wyszedł bardzo negatywnie odmieniony.Chyba chcieli zagrać na 1:0.Bramka na 1:1 zawalił bramkarz panowie.Cieć kucnął przy słupku zamiast wyjść do piłki.Druga bramka również błąd bramkarza.Kiedy obrońca dochodzi do przeciwnika to bramkarz nie ma prawa wychodzić tak daleko.W całym meczu ten cały turina (czy jak go tam nazywają) grał nie pewnie.Ja już po pierwszych 5 minutach meczu stwierdziłem ,że bramkarz może zawalić mecz.
Obejrzyjcie sobie powtórki.

http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas

a co mnie obchodzi Jakis Kikut ?
Spierdolił mecz trudno zeby byl to mecz Reprezentacji to bym sie wkurwil

Łomża leży na Mazowszu !

Jak Włosi zobaczyli co się dzieje w pierwszej połowie, to do szatni z walizką poszli.
W trakcie przerwy nie mogli sie dogadać , było widać , ze wychodząc ustalają jakieś szczegóły, a i na boisku zamiast się ustawić to w kupie chodzili, coś dyskutowali.
Cała ta nasza piłka, to jedne wielkie goowno.
Ale czego oczekiwać po pajacach po podstawówce, gdy o taki duży szmal chodzi

Uwaga!!! nabity :)))))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org