czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
własnie wrocilem z miasta, znów hordy czeczeńcow na w.polskiego zaczepiajacy

przechodniów jak ktos nie wierzy prosze sie teraz przejechac..CO ZA DEBIL ICH TU NASPROWADZAL I SPROWADZA DALEJ W TYM Z KATOWIC GDZIE SIE ICH POZBYTO

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: własnie wrocilem z miasta, znów hordy czeczeńcow na w.polskiego zaczepiajacy

Wszystkich do Czerwonego Boru

Re: własnie wrocilem z miasta, znów hordy czeczeńcow na w.polskiego zaczepiajacy

za dużo ich Łomża jest za mała no i żeby jeszcze się tak nie panoszyli, a oni właściwie czują się pewniej niż my POLACY

i kolejny temat o czeczencach ehhh.... nie macie czegos ciekawszego? napiszcie petycje do P."Prezydenta" a nie pieprzycie na forum....i co myslicie ze "on" to czyta..ehh..glupie te wasze myslenie...

POLSKA DLA POLAKOW!

kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką

Ja tylko zacytuje tu fragment tekstu ze strony 4lomza.pl

"Biją i okradają... Dzieci, dorosłych, a nawet starców... Tylko w ciągu ostatnich kilku dni policjanci zatrzymali pięciu mieszkańców Łomży podejrzanych o rozboje."

Ich nie trzeba wysiedlić , ważne żeby nie było Czeczenów .

SD gdzie tu jest napisane ze to czeczency moze to tylko cwaniaki Łomżyniaki

Nie ma to tamto ma ich niebyć!!!!!!!!!!!!!!!do Czerwonego Boru z nimi i tam niech sie panoszą w lesie w środ zwierzat, to zabiedzona rasa która zachowuje sie jak bydło, jesli teraz nie zrobi sie z nimi pozadku to potem moze byc zapozno

CENTRUM

dla mnie moga siedziec pod jednym warunkiem zero dotacji jeden wybryk z ich strony odrazy wpad policji na chate i won do siebie

SD to nie byla mowa o czeczenah

jedyny prawdziwy jasio :}

Z tego co ja zrozumiałem, właśnie o to chodziło SD.
"Ich nie trzeba wysiedlić , ważne żeby nie było Czeczenów ."

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org