Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
OOBE, LD |
Ktoś się tym interesuje? A może przeżył? Jakie macie sposoby? :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: OOBE, LD |
a co to takiego??? Ze mną to jak z dzieckiem za rękę i do baru... :-)
|
|
OOBE (lub OBE) (ang. out of body experience) - dosłownie: doświadczenie poza ciałem. Objawia się wrażeniem czasowego opuszczenia i egzystowania niezależnie od swego fizycznego ciała. W OOBE ma się wrażenie poruszania się, dokonywania obserwacji i komunikowania z innymi istotami inteligentnymi podczas gdy ciało osoby podlegającej temu wrażeniu jest rozluźnione lub śpi. i jest fajnie
|
|
out of body experience lucid dream
|
|
ja coś takiego przeżywam co weekend....jest super
|
|
OOBE jest dość trudne do osiągnięcia, ja podczas prób zazwyczaj zasypiam, a LD (świadome śnienie) to już jest prostsza rzecz do osiągnięcia
|
|
oczywiście po browcu
|
|
ja tez tak mam po browcu...hehe a po wodeczce to wogole odlatuje i nie wiem gdzie jestem;D a ci co razem pija ze mna to tez lataja np.po pokoju lub w zaleznosci gdzie i wiakim pomiejszczeniu przebywaja:P :D hehehe mow mi wescie i pros o jeszcze... :D kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |